مراحل:
- گام 1ابتدا پیازها را پوست کنده ، بعد از شستن ریز خرد کرده و با روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.
- گام 2سپس گوشت را شسته به صورت قیمه ای خرد کرده و با پیاز داغ کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
- گام 32 تا 3 لیوان آب جوش به مخلوط گوشت وپیاز اضافه کرده و در ظرف را گذاشته روی حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کاملا بپزد
- گام 4در این فاصله ریواس ها را پوست کنده ، بعد از شستن به قطعات 3 سانتی متری یا به اندازه 2 بند انگشت خرد می کنیم .
- گام 5از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پک کرده ، بعد از شستن ، ریز خرد می کنیم .
- گام 6در یک تابه کوچک مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
- گام 7سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم.
- گام 8بعد از آنکه گوشت پخت ، نعنا وجعفری سرخ شده را اضافه کرده 10 دقیقه حرارت می دهیم.
- گام 9بعد از آن ریواس را همراه شکر ، نمک و فلفل اضافه می کنیم.
- گام 10پس از 20 دقیقه غذا آماده است.