مراحل:
- گام 1ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلال های کوچک خرد کنید.
- گام 2سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود.
- گام 3حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
- گام 4گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
- گام 5پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
- گام 6سپس داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
- گام 7پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. در حین سرخ شدن پیاز، تکه های گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
- گام 8برای پختن گوشت، ۲ پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاق گاز بپزد.
- گام 9در فاصله پخت گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید سپس آنها را داخل سبدی آبکشی کنید.
- گام 10در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت ۲ ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.
- گام 11دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.