خورش کدو حلوایی

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش کدو حلوایی
  • خورش کدو حلوایی

توضیحات

کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می گیرد.
خورش کدوحلوایی نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه دار می شود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی را به عنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز می پزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت می برند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلال های کوچک خرد کنید.
  • گام 2سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود.
  • گام 3حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
  • گام 4گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
  • گام 5پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
  • گام 6سپس داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
  • گام 7پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. در حین سرخ شدن پیاز، تکه های گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
  • گام 8برای پختن گوشت، ۲ پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاق گاز بپزد.
  • گام 9در فاصله پخت گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید سپس آنها را داخل سبدی آبکشی کنید.
  • گام 10در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت ۲ ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.
  • گام 11دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.

مواد لازم:

  • گوشت خورشی : ۳۰۰ گرم
  • کدو حلوایی : یک کیلوگرم
  • پیاز متوسط : ۲ عدد
  • آلو بخارا : ۱۰۰ گرم
  • پودر زعفران محلول در آب : یک قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع : مقداری برای سرخ کردن
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپ خوری
  • دارچین : یک قاشق چای خوری سرپر
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir