خورش ناردون

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش ناردون
  • خورش ناردون

توضیحات

این خورش را در فصل پاییز و زمستان که فصل انار است و مخصوصا در شب یلدا تهیه کرده و همراه با مرغ میل کنید و از طعم جدید و جادوی آن لذت ببرید، در شمال کشور این غذا را به اسم خورش انار و ناردون هم می شناسند.خورش ناردون یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که بیشتر به غذای شب یلدا شمالی معروف است. البته این غذا در نقاط مختلف شمال کشور نیز با نام‎های مختلفی مثل : سیر انار یا پیاز انار تهیه می‎شود. معمولا بصورت رسمی یا برای مجالس از گوشت اردک یا غاز برای طبخ این خوراک استفاده می‎شود اما بصورت عام از مرغ بیشتر استفاده می‎کنند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.
  • گام 2پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.
  • گام 3دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.
  • گام 4در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.
  • گام 5در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.
  • گام 6توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.
  • گام 7خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد.

مواد لازم:

  • مرغ : ۱ عدد
  • پیاز درشت : ۱ عدد
  • دانه انار تازه : ۲ پیمانه
  • رب انار (اختیاری) : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • دارچین : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir