منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
قلیه ماهی
  • قلیه ماهی

توضیحات

این غذا برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی بسیار مناسب می باشد. زیرا در طبخ آن از سیر (حاوی آنتی اکسیدان آلیسین) و ماهی (حاوی چند اسید چرب غیر اشباع مانند امگا ۳ ) استفاده شده است.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده با روغن مایع تفت می دهیم.
  • گام 2سپس سیر کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم وقتی کمی تفت داده شد سبزی خرد شده را اضافه می کنیم تا خوب سرخ شود.
  • گام 3سپس ادویه ، فلفل و زردچوبه را به مخلوط سبزی اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  • گام 4حال تمر هندی آب کرده را اضافه می کنیم.
  • گام 5پس از آن آرد را به مخلوط اضافه کرده ، در آن آب می ریزیم و می گذاریم بجوشد.
  • گام 6پس از جوش آمدن ، فیله ماهی را در آن قرار داده می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

مواد لازم:

  • فیله ماهی : نیم کیلوگرم
  • سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله ) : نیم کیلو گرم
  • سیر : یک بوته
  • پیازز متوسط : 1 عدد
  • تمر هندی : ½ پیمانه (آب کرده)
  • آرد : 1 قاشق غذا خوری سرخالی
  • ادویه : 1-2 قاشق مربا خوری
  • فلفل : 1 قاشق چای خوری (یا بیشتر به دلخواه )
  • آب : 2 لیوان
  • زردچوبه : 1 قاشق مربا خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن مایع : یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir