طرز تهیه خورش قیمه

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه خورش قیمه

توضیحات

خورش قیمه یکی از غذاهای اصیل ایرانی می باشد. به طوری که در بیشتر مراسم از آن استفاده می شود. این خورش دارای رنگی مایل به قرمز است. بهترین طعم آن زمانی است که با برنج دودی و سیب زمینی های سرخ شده صرف شود. برای اینکه رنگ آن زیبا شود باید چندین نکته را باید رعایت کنید. خورش قیمه تنها یک دستور پخت دارد به همین دلیل است که در عین سادگی جزء غذاهای خوشمزه و خاص به حساب می آید ولی، در شهرهای مختلف بر اساس ذائقه شخصی خودشان مواد دیگری به آن اضافه می کنند. مواد اصلی این غذا : لپه، سیب زمینی، گوشت و لیمو عمانی می باشد. بهتر است مواد اصلی آن را تغییر ندهید تا طعم خورش قیمه اصیل تغییر نکند. برای اینکه لپه ها زودتر بجوشد می توانید آنها را از شب قبل داخل آب خیس کنید و در هنگام پخت کف حاصله را از روی آب بردارید. راه دیگر برای خوش طعم شدن خورش این است که لپه را همراه با گوشت تفت دهید. علاوه بر این خیس کردن لپه یک روز قبل باعث می شود تا نفخ آن گرفته شود. برای اینکه رنگ زیبایی داشته باشد می توانید به آن زعفران اضافه کنید. همچنین برای اینکه طعم دلپذیر تری داشته باشد کمی دارچین در آخر پخت به آن اضافه کنید. زمانی که از این خورش استفاده می کنید می توانید سفره خود را با یک بشقاب سبزی و برنج زعفرانی رنگین کنید. ته دیگ برنج نیز بهتر است از نان باشد زیرا، داخل خورش از سیب زمینی استفاده می شود. بهترین نوشیدنی ها زمان صرف این غذا دوغ، شربت گل سرخ و شربت به لیمو می باشد. از دیگر غذاهای سنتی ایرانی می توان به خورش قرمه سبزی، فسنجان گیلانی ، خورش قیمه دزفولی ، خورش ناردون و قیمه بادمجان با عدس و کلم اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیازها را نگینی خرد میکنیم و درون ماهیتابه به همراه روغن بر روی شعله ملایم تفت می دهیم.
  • گام 2گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه همراه با پیاز با شعله کم تفت می دهیم.
  • گام 3لپه و رب را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و آن ها را نیز تفت می دهیم تا رب رنگ دهد.
  • گام 4۲ لیوان آب ولرم اضافه می کنیم و شعله را زیاد کرده تا آب بجوش آید.
  • گام 5پس از به جوش آمدن آب شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد خوب پخته شود و جا بیفتد.
  • گام 620 دقیقه مانده بود به برداشتن خورش لیمو عمانی و نمک را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 7سیب زمینی خورش قیمه را از قبل و به صورت خلالی در روغن تفت می دهیم ،تا در مرحله آخر خورش را با استفاده از آن تزیین کنیم.

مواد لازم:

  • گوشت ک 200 گرم
  • لپه : 70 گرم
  • رب ک 1-2 قاشق
  • پیاز عسلی : 3-4 قاشق
  • چوب دارچین : 1عدد
  • هل سبز : 5 -6 عدد
  • گلاب : 1 قاشق
  • زرشک : برای تزیین 2 قاشق
  • روغن : 2قاشق
  • لیمو عمانی : 2 عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • زیره سبز : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir