توضیحات
چکدرمه و یا چکیدرمه، یکی از انواع غذاهای استان گلستان و بندر ترکمن می باشد. این غذا قدمتی بیش از هزار سال دارد و جزو غذاهای محلی و بومی لذیذ و خوشمزه است که البته طرفداران بسیاری نیز دارد. اصلی ترین مواد این غذای محلی، برنج و گوشت گوسفندی بوده که به همراه ادویه های گوناگون طعم و عطر لذیذی را خواهد داشت.
چکدرمه شباهت زیادی به استامبولی معمول، اما با تفاوت هایی جزئی دارد. این غذای خوشمزه و لذیذ را می توانید به راحتی و سریع برای وعده ناهار طبخ و سرو نمایید. همچنین برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی نیز یک غذای متفاوت و اصیل بوده که می توانید سرو کنید.
از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و محلی می توان به خورش ساک، ماش پلو، مچبوس مرغ، سیرواویج، پلو مخلوط به و هویج، چلو دیزی و… اشاره کرد.