توضیحات
چلو ماهیچه یکی از غذاهای اصیل ایرانی خاصه مهمانی ها و مناسبت های ویژه می باشد. این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی به دلیل طعم خاص و فوق العاده و مواد اولیه بسیار عالی در تهیه آن طرفداران بسیاری نیز دارد. البته طبخ چلو ماهیچه و زمان مورد نیاز برای آمادهسازی آن مشکل و زیاد می باشد و برای ایجاد طعم خاص آن باید مهارت و فوت و فن لازمه را برای این غذا داشته باشید که البته این امر نیز با توجه به ریزه کاری های بیان شده در این دستور پخت و تجربه آشپزی شما قابل حل می باشد.
مهم ترین نکته در طبخ چلو ماهیچه، طعم دار کردن ماهیچه ها و پختن آن ها می باشد که هم بوی نامطلوب از بین رفته و هم ماهیچه ها خام نباشد. البته گذاشتن زمان زیاد برای پختن ماهیچه ها باعث سفت شدن آن ها نیز خواهد شد. از این رو به زمان لازمه و نکات مدنظری برای طبخ این غذا توجه داشته باشید.
طبخ این غذا برای سرو در مهمانی ها شما را از درست کردن انواع کباب ها و برپا کردن دود ذغال راحت و خلاص خواهد کرد. به همین دلیل می توانید به راحتی این غذا را جایگزین انواع کباب ها در مهمانی های خود بکنید و با یک غذای خاص و خوش طعم از میهمانان خود پذیرایی خوبی داشته باشید.
البته زمان تقریبی برای طبخ این غذا شاید در مقایسه با دیگر غذاها تایم بیشتری را از شما بگیرد، اما خوش طعم بودن و مجلسی بودن این غذا، ارزش این میزان از زمان و صرف انرژی را برای شما جبران خواهد کرد و خستگی را در پایان از بین خواهد برد.
استفاده از ادویه های مختلف و به خصوص استفاده از زعفران، طعم و عطر خاصی را به غذای شما خواهد بخشید و این طعم منحصر به فرد چلو ماهیچه در مهمانی ها همیشه به یاد خواهد ماند. همچنین سرو آن به همراه ته چین نیز طعم چلو ماهیچه را تکمیل و فوق العاده خواهد کرد.
از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و مهمان پسند می توان به ته چین مرغ، ماهی مالاتا، پلو لیموزین، بریانی مرغ کویتی، فتوچینی با میگو، بیف استروگانف با اسفناج و مرغ ناردونی اشاره کرد.