پامادور خورش

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پامادور خورش
  • پامادور خورش

توضیحات

پامادور خورش و یا پامادور قاتق، یکی از خورش های محلی و خوشمزه استان گیلان می باشد. البته این غذا در توسکانی ایتالیا نیز معروف بوده که به جای تخم مرغ، از نان برای سرو این خوراک استفاده می کنند. مردم استان کردستان و کرمانشاه نیز این خورش لذیذ و خوشمزه را طبخ و به خصوص در فصل تابستان با گوجه های محلی آماده می کنند.

مواد اصلی پامادور خورش، گوجه فرنگی و تخم مرغ می باشد. البته می توانید به جای سیر، از پیاز نیز در طبخ این غذا استفاده کنید. همچنین استفاده از سبزی های معطر و خاص خورش نیز این غذای گیلانی را بسیار لذیذتر خواهد کرد. این خورش گیلانی را هم می‌توانید با پلو سرو نمایید و هم با نان در وعده شام میل کنید.

از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه گیلان می توان به خورش بادمجان گوده، ترش واش خورش، خورش آلو مسما، خورش کدو حلوایی، سیرواویج، مرغ ترش، سیر قلیه و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1گوجه ها را شسته و ریز خرد کنید.
  • گام 2در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید.
  • گام 3سپس سیرها را خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید.
  • گام 4گوجه ها و ادویه ها را به ماهیتابه اضافه و مواد را مخلوط کنید.
  • گام 5درب ماهی تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا گوجه ها پخته شود.
  • گام 6در زمان هم زدن مواد، گوجه ها با پشت یک قاشق له کنید.
  • گام 7این خورش نه باید خیلی خشک باشد و نه خیلی آب دار.
  • گام 8وقتی گوجه ها پخت و جا افتاد، تخم مرغ ها را بر روی آن بزنید تا بپزد.  

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی متوسط: ۸ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir