واویشکا مرغ

خورش , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ
  • واویشکا مرغ

توضیحات

واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روس ها می باشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روس ها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به اسم واویشکا مرغ شناخته شد. مواد مورد نیاز برای این غذا شامل سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، فلفل سبز، زعفران و آبلیمو است. همانطور که مشاهده می کنید ماده اصلی این غذا سینه مرغ است و مواد دیگر برای طعم دار کردن آن می باشد. در ایران مرغ به صورت های مختلفی طعم دار می شود و هر ناحیه و منطقه ای بر اساس ذائقه ی خود آن را طعم دار می کنند. در این دستور پخت مرغ را به روش روس ها طبخ می کنیم و یک طعم جدید را امتحان می کنیم. برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذاها سریعتر آماده می شود. در این غذا سینه مرغ را بهتر است به قسمت های ۲ سانتی خرد کنید. در تهیه این غذا حتما باید آبلیمو را در مرحله ی آخر اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آبلیمو شعله را خاموش کنید و سپس غذا آماده خوردن است. آب لیمو برای طعم دار کردن مرغ است و به هیچ عنوان قابل حذف نیست. این غذا را می توانید در وعده نهار و یا شام میل کنید. همچنین این غذا بهترین غذا برای پذیرایی از مهمانان است. حتی می توانید آن را در کنار غذاهای دیگری همچون برنج سرو کنید. سینه مرغ دارای پروتئین فراوانی می باشد که می توانید آن را در برنامه غذایی خود جای دهید. ارزش غذایی مرغ بالا می باشد زیرا دارای مواد مقوی و مغذی می باشد که برای بدن مفید است. مرغ شکم پر، خورش کرفس با مرغ ، خورش کدو با مرغ و مرغ ناردونی از غذاهایی است که می توانید با استفاده از مرغ تهیه کنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.
  • گام 2سپس پیاز را خرد کنید .
  • گام 3پیاز را در روغن تفت دهید.
  • گام 4سپس به آن زردچوبه زده و مقداری مجدد تفت دهید تا پیاز رنگ طلایی بگیرد.
  • گام 5سینه مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید.
  • گام 6فلفل قلمی خرد شده را اضافه کنید.
  • گام 7پس از آن فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.
  • گام 8همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم روند.
  • گام 9می توانید کمی آب به مواد اضافه کنید تا مواد بهتر پخته شوند.
  • گام 10در آخر آب لیمو را اضافه کنید.
  • گام 11در نهایت غذا آماده سرو است آن را در ظرف مناسب بکشید و میل کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ :یک عدد (حدود 300 گرم)
  • پیاز بزرگ خلالی شده :یک عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده :نصف یک عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده :یک عدد
  • فلفل سبز قلمی خرد شده :3 عدد
  • زعفران :مقداری
  • آب لیمو ترش تازه :مقداری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • روغن :به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir