مرغ ناردونی

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی
  • مرغ ناردونی

توضیحات

مرغ ناردونی یا کرک انار تیم پهلو یک غذای فوق العاده لذیذ شمالی است. این غذا را می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. مرغ ناردونی یک غذای شیک برای مجالس و مهمانی ها است. این غذا در شمال ایران و به خصوص در مازندران به غذای شب یلدا معروف است. مرغ ناردونی در شمال با استفاده از اردک یا غاز تهیه می شود. اما مواد اولیه برای درست کردن این خورش طبق دستور پخت خوردنی ها مرغ، سیر، رب انار، دانه انار و پیاز است.

اگر بوی مرغ پخته نشده را دوست ندارید می توانید از روش های زیر برای درست کردن مرغ استفاده کنید:
۱- مرغ را همراه با سبزیجات معطری همچون نعنا، ترخون، برگ بود و رزماری، سیر، پیاز، فلفل دلمه ای، کرفس، هویج و ادویه های مختلف بپزید. اگر همه این اقلام را دم دست ندارید از هر کدام که در دسترستان است استفاده کنید.
۲- ابتدا مقداری پیاز، کرفس و هویج را خرد کنید و درون یک قابلمه بریزید. مرغ را بدون آب داخل قابلمه بگذارید و روی آن نمک، فلفل و زردچوبه بریزید و اجازه بدهید به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله بسیار کم و با آب خودش بخار پز شود. سپس ۵۰ گرم کره و رب گوجه به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس یک لیوان آب به آن بیفزایید و اجازه بدهید تا خوب جا بیفتد.
۳- برای سوخاری کردن مرغ ابتدا آن را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. سپس قطعات مرغ را در یک صافی خالی کنید تا آب اضافی آن ها گرفته شود. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ مالیده و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید حال می توانید آن ها را در روغن سرخ کنید. همچنین به روغن آن کمی زعفران اضافه کنید تا حسابی خوشرنگ شود.

منوی غذاهای شمالی در سایت خوردنی ها بسیار کامل است. تیم تولید محتوای خوردنی ها تلاش می کند تا دستور تهیه غذاهای سنتی و اصیل ایرانی را برای شما فراهم آورد. در صورتی که قصد تهیه غذایی خاص را دارید که دستور پخت آن در دسترس نیست حتما در قسمت کامنت ها به ما اسم و مشخصات غذا را اطلاع دهید.
دستور تهیه غذاهایی همچون کوی ترشک، سوسه کباب سیکا و کوکو باقلا را از دست ندهید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1مرغ ها را بعد از پاک کردن و شستن با استفاده از ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه و یکی دو قاشق روغن زیتون مزه دار کنید. اگر دوست داشتید یک الی دو قاشق پودر پاپریکا و پودر تخم گشنیز نیز اضافه کنید.
  • گام 2مرغ ها را در روغن سرخ کردنی تفت دهید.
  • گام 3پیازهای خرد شده را در تابه ای جداگانه تفت دهید.
  • گام 4سپس به آن ها سیر اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • گام 5پس از اینکه بوی آن بلند شد مقداری رب انار به آن اضافه کنید. دقت کنید که ترش یا شیرین شدن غذا را طعم رب انار شما تعیین می کند.
  • گام 6غذا را هم بزنید و آب انار را اضافه کنید.
  • گام 7در تابه را بگذارید و به آن اجازه قل زدن بدهید.
  • گام 8سپس تکه های مرغ را بیفزایید.
  • گام 9حرارت رو کمتر کنید که مرغ ها کاملا پخته شوند.
  • گام 10یک ربع مانده به پایان پخت غذا دانه های انار را اضافه کنید. اما در تابه را نگذارید.
  • گام 11به سس اجازه غلیظ شدن بدهید و سپس آن را سرو کنید.

مواد لازم:

  • ران مرغ 3 تکه: حدوداً 600 گرم (سایر قسمت های مرغ، همچنین مرغ کامل قابل استفاده است)
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • سیر تازه: 2 حبه
  • آب انار: یک و نیم پیمانه
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • انار دانه شده: نصف پیمانه
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir