قیمه بادمجان با عدس و کلم

خورش ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
قیمه بادمجان با عدس و کلم
  • قیمه بادمجان با عدس و کلم
  • قیمه بادمجان با عدس و کلم
قیمه بادمجان با عدس و کلم
  • قیمه بادمجان با عدس و کلم
  • قیمه بادمجان با عدس و کلم

توضیحات

قیمه بادمجان با عدس و کلم یکی دیگر از غذاهای محلی استان فارس یا همان شیراز خودمان است. در تهیه این نوع قیمه به جای لپه از عدس و نخود و کلم استفاده می شود. همین مواد جدید باعث متمایز شده این نوع قیمه از قیمه های معمول و همیشگی ما می باشد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیاز را خرد کرده با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم .
  • گام 2گوشت را به قطعات ریز خرد کرده به پیاز اضافه می کنیم.
  • گام 3رب گوجه فرنگی را هم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم.
  • گام 4سپس گوجه فرنگی را به مواد بالا اضافه می کنیم .
  • گام 5عدس و نخود را جداگانه آب پز می کنیم.
  • گام 6بادمجان را که از قبل خرد کرده ایم در آب نمک گذاشته تا تلخی آن گرفته شود ، در روغن با کمی زردچوبه وشنبلیله تفت می دهیم.
  • گام 7در آخر تمامی مواد را با هم مخلوط کرده می گذاریم روی شعله ملایم چند جوش خورده کاملا جا بیفتد.

مواد لازم:

  • گوشت : 250 گرم
  • بادمجان : 3-4 عدد
  • کلم قمری متوسط : 1 عدد
  • عدس پخته : 1 پیمانه
  • نخود پخته : 1 پیمانه
  • گوجه فرنگی : 4 عدد
  • پیاز متوسط : 2 عدد
  • رب : به مقدار لازم
  • شنبلیله : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir