مراحل:
- گام 1پیاز را خرد کرده با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم .
- گام 2گوشت را به قطعات ریز خرد کرده به پیاز اضافه می کنیم.
- گام 3رب گوجه فرنگی را هم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم.
- گام 4سپس گوجه فرنگی را به مواد بالا اضافه می کنیم .
- گام 5عدس و نخود را جداگانه آب پز می کنیم.
- گام 6بادمجان را که از قبل خرد کرده ایم در آب نمک گذاشته تا تلخی آن گرفته شود ، در روغن با کمی زردچوبه وشنبلیله تفت می دهیم.
- گام 7در آخر تمامی مواد را با هم مخلوط کرده می گذاریم روی شعله ملایم چند جوش خورده کاملا جا بیفتد.