مراحل:
- گام 1ابتدا گوشت را می پزیم و استخوانهایش را از آن جدا می کنیم .
- گام 2نخود و لوبیا را هم جداگانه می پزیم.
- گام 3پیاز را سرخ کرده و سیر را پوست می کنیم و همراه با زردچوبه می کوبیم و به پیاز اضافه می کنیم.
- گام 4گوشت را هم به پیاز و بقیه مواد اضافه می کنیم و در آن کمی تفت می دهیم.
- گام 5سپس نخود و لوبیا و آب گوشت را اضافه می کنیم.
- گام 6بلغور و برنج را به مواد اضافه می کنیم و قلیه را همراه با دانه انار می گذاریم خوب بپزد .
- گام 7وقتی برنج و بلغور پخت ، آلو ، به ، رب انار و آب تمر هندی خیس خورده را نیز اضافه می کنیم و صبر می کنیم قلیه کاملا جا بیفتد.
- گام 8در پایان نعنا را درون روغن تفت می دهیم و به قلیه اضافه می کنیم.