منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سیرواویج
  • سیرواویج

توضیحات

سیرواویج و یا سیروابیج، یکی از انواع خورش های محلی و معروف استان گیلان می باشد. معمولا غذاهای محلی مناطق شمال ایران که با ترکیب سبزیجات خوشمزه و معطر تهیه می ‌شود، جزو غذاهای خوش طعم و خوشمزه بوده که طرفداران بسیاری نیز دارد. این غذای شمالی نیز که بسیار راحت و در زمان بسیار کمی آماده و طبخ می‌ شود، از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار نیز می باشد.

یکی از اصلی ترین مواد در تهیه خورش سیرواویج، برگ سیر است که دارای خواص و فواید بسیار عالی برای بدن می باشد. از خواص این خوراکی می توان به بهینه سازی جریان خون، پیشگیری از حمله قلبی، جلوگیری از بالا رفتن فشار خون، کاهش قند خون، تقویت سیستم گوارش و سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. با طبخ این غذای ساده و خوشمزه گیلانی می توانید هم یک غذای عالی در منزل تدارک ببینید و هم از فواید و خواص آن بهره مند شوید.

از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به خورش دوغ پای، مرجو خورش، خورش غورابه، خورش داوود پاشا، خورش آلبالو با گوشت قرمز، خورش لوبیا سبز و گوشت، خورش چغرتمه، خورش ترشی گورما و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا برگ سیرها را نگینی خرد کنید.
  • گام 2سپس آنها را شسته و در آبکش بگذارید تا آب آن گرفته شود.
  • گام 3در ماهی تابه کمی روغن بریزید و برگ سیر‌ها را اضافه و تفت دهید.
  • گام 4ادویه ها را به برگ سیرها اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 5سپس تخم مرغ ها را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 6مخلوط تخم مرغ ها را بر روی برگ سیرها ریخته و هم بزنید.
  • گام 7بعد از اینکه تخم مرغ ها به خورد سیر رفت، حرارت را خاموش کنید.

مواد لازم:

  • برگ سیر: ۴ دسته
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir