منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش
  • خورش گولاش

توضیحات

گولاش یا گویاش (Goulash) یک سوپ یا خورش مجارستانی است که همراه با نان و برنج سرو می شود. این غذا گرچه اسم چندان جذابی ندارد اما بسیار لذیذ و خوش عطر و بو است. با اینکه گولاش یک غذای ملی مجارستانی است اما در اروپای مرکزی و جنوبی و همچنین در اسکاندیناوی غذایی پرطرفدار است. این غذا را می توانید فریز کرده و در وعده های مختلف گرم کرده و نوش جان کنید.

خورش گولاش با گوشت قرمز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، سیر و آرد درست می شود. بنابر سلیقه تان می توانید چاشنی و ادویه های به کار رفته در این غذا را کم یا زیاد کنید. گوشت قرمز سرشار پروتئین است و وجود این ماده برای رشد موهای سر و شاداب و سالم ماندن پوست صورت لازم است. همچنین پروتئین موجود در این ماده غذایی عمل هضم را طولانی تر کرده و باعث می شود شما در طول روز احساس سیری کنید. گولاش در زبان مجارستانی به معنای چوپان است. زیرا در زمان های قدیم این غذا را چوپان ها درون یک دیگ روی آتش می پختند. این غذا در هر ناحیه از مجارستان دستور تهیه متفاوتی دارد و می توان به آن سبزیجاتی همچون هویج، سیب زمینی و … نیز اضافه کرد.

غذاهای کشورهای اروپای شرقی به ویژه مجارستان و گرجستان به علت شیوه پخت و پز و مواد به کار رفته در آن ها با ذائقه ما ایرانی ها کاملا تناسب دارند. به زودی در سایت خوردنی ها دستور تهیه غذاهایی همچون سوپ ماهیگیر، لانگوش، فوزلیک و دوبوش تورتا را قرار می دهیم. با ما همراه باشید.

از انواع دیگر خورش می توان به : خورش لوبیا سفید ، خورش ماست هندی ، خورش مرغ و زیتون لبنانی و خورش سویا و کلم بروکلی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1گوشت ها را به اندازه گوشت های قیمه خرد کرده و بشویید.
  • گام 2درون یک تابه تفلون گوشت را همراه با پیاز روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • گام 3در تابه را بگذارید و صبر کنید تا آب گوشت گرفته شود.
  • گام 4۲ الی ۳ لیوان آب به گوشت بیفزایید و به آن اجازه دهید تا پخته شود. دقت کنید که گوشت له نشود.
  • گام 5دانه های داخل فلفل دلمه ای را خارج کنید و سپس آن ها را خرد کنید.
  • گام 6فلفل را روی گوشت ها بریزید و زیر گاز را کم کنید.
  • گام 7در یک تابه دو قاشق روغن تابه ای ریخته و آرد را همراه آن سرخ کنید. (تا زمانی که بوی آرد بلند شود)
  • گام 8سپس آرد را داخل تابه گوشت ریخته و رب گوجه را به آن اضافه کنید.
  • گام 9مواد را حسابی با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود.
  • گام 10روی گوجه ها مقداری آبجوش بریزید و آن ها را پوست بگیرید.
  • گام 11تخم گوجه فرنگی ها را جدا کرده و روی آن ها با چاقو برش ایجاد کنید.(گوجه ها را قاچ نکنید بهتر است درسته باشند.)
  • گام 12گوجه فرنگی ها را به گولاش اضافه کرده و به غذا نمک و فلفل بیفزایید.
  • گام 13حواستان باشد گوجه ها له نشوند.
  • گام 14پس از اینکه غذا جا افتاد می توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

مواد لازم:

  • گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله (بی استخوان): 1 کیلو
  • روغن: 1 پیمانه
  • پیاز سرخ کرده: 2 یا 3 قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: 3 حبه
  • گوجه فرنگی: 500 گرم
  • فلفل دلمه ای: 3 عدد
  • آرد: 1 قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir