منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش کرفس با مرغ
  • خورش کرفس با مرغ
  • خورش کرفس با مرغ
  • خورش کرفس با مرغ
  • خورش کرفس با مرغ

توضیحات

کرفس از سبزیجاتی است که به دلیل طعم فوق العاده اش استفاده از آن در تهیه خورش ها رواج دارد. خورش کرفس علاوه بر افراد بزرگسال به جهت رنگ توجه برانگیز و خوش عطر بودن میان کودکان نیز طرفدار داشته و برای رشد بدن آنان بسیار مفید می باشد.در تهیه خورش کرفس همواره افراد از کرفس به همراه سبزیجات و چاشنی های معطر استفاده می کنند. در این دستور کمی تفاوت برای این خورش قائل شده ایم و آن را به همراه مرغ برای پخت در نظر گرفته ایم. خورش کرفس با مرغ در میان بسیاری از شهرهای ایران طرفدار داشته و در هر شهر نیز با چاشنی ها و ادویه های مختلفی پخته می شود. کرفس را افراد در بسیاری از سالادها، خورش ها و پلو ها به صورت پخته و سرخ شده مصرف می کنند. باید به این نکته توجه داشت که سرخ شدن کرفس می تواند منجر به از بین رفتن خواص آن شود؛ به همین دلیل توصیه شده است که این ماده غذایی بیشتر به صورت بخار پز به مصرف برسد تا خواص بی نظیرش را از دست ندهد. شاید طعم کرفس به تنهایی برای برخی افراد مورد پسند نباشد؛ در این صورت می توانند با در اختیار داشتن این دستور و استفاده از کرفس در این خورش به همراه مرغ، طعم آن را به دلخواه تغییر داده و از خواص آن بهره مند شوند. کرفس را می توان به راحتی و هزینه مناسب در فصول کشت تهیه کرد و یا آن را به صورت فریز شده نگه داشت و در دیگر زمان ها از آن خورشتی عالی تهیه کرد. از نمونه خورش های مشابه می توان به قرمه سبزی، خورش آلو اسفناج ، خورش ریواس و خورش کنگر…. اشاره داشت.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیازها را به همراه مقدار مناسبی روغن در قابلمه ریخته و آنها را سرخ کنید تا جایی که تغییر رنگ داده و به خوبی سرخ شوند.
  • گام 2سپس زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • گام 3بعد از سرخ شدن پیازها سینه مرغ را که خرد کرده اید داخل قابلمه ریخته و به همراه پیازها و نیز نمک، فلفل تفت دهید
  • گام 4رب و محلول زعفران را نیز به مرغ در حال پخت بیفزایید.
  • گام 5بعد از گذشت 5 الی 8 دقیقه 1/5 پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد به آرامی و روی شعله ملایم پخته شوند.
  • گام 6در هنگامی که مرغ ها در حال پخته شدن است کرفس ها را شسته، خرد کنید و آنها به همراه جعفری و نعنای خرد شده در تابه ای به خوبی تفت دهید.
  • گام 7پس از این که خورش درون قابلمه به خوبی پخته شد و خامی مرغ از بین رفت، سبزی های سرخ شده را همراه با آبغوره و یا آبلیموی تازه به خورش اضافه کنید.
  • گام 8حدود نیم ساعت را صرف جا افتادن خورش کنید .
  • گام 9سپس می توانید خورش را سرو کرده و به همراه پلو میل کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • کرفس خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ خرد شده: ۱ عدد
  • نعنا و جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
  • محلول زعفران: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب غوره: ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir