خورش کاری ویندالو

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش کاری ویندالو
  • خورش کاری ویندالو

توضیحات

خورش کاری ویندالو، یکی از انواع خورش های تند و پرادویه نواحی غربی کشور هندوستان می باشد. ویندالو به معنای غذایی گوشتی است که با ادویه های فراوان و به خصوص سرکه و زنجبیل طعم دار کرده و طبخ می ‌کنند. از این رو ادویه اصلی این غذای هندی، زنجبیل و فلفل قرمز می باشد که البته می توانید با توجه به ذائقه غذایی خود میزان ادویه ‌های این غذای خوشمزه و معروف را کم و یا زیاد کنید.

خورش کاری ویندالو، یک نوع غذای تند و آتشین بوده که می توانید به راحتی در منزل این غذای خوشمزه و لذیذ را آماده و طبخ کنید. به دلیل ادویه های زیادی که در طبخ این خورش هندی استفاده می‌ شود، طعم آن متفاوت و لذیذ خواهد شد. اما اگر حساسیت خاصی به هر یک از ادویه های استفاده شده در این خورش دارید می ‌توانید آن را حذف نمایید. این غذا را  هم با پلو و هم با نان می توانید سرو نمایید.

از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به خوراک نخود فرنگی و گوشت، خورش ماست هندی، پاکورا، خوراک شاهی پنیر، خورش ترش کباب، پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، خورش دوغ پای، خورش داوود پاشا و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1سیر را ریز خرد کرده و در یک ظرف با مواد زنجبیل، زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید.
  • گام 2در این ظرف جداگانه مواد سرکه، تخم شنبلیله، شکر، خردل، تخم گشنیز، هل، زیره، دارچین و فلفل سیاه را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 3گوشت را خرد و آماده کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
  • گام 4سپس آب را به قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید تا گوشت ها با حرارت ملایم بپزند.
  • گام 5پیازها را نیز نگینی خرد و در یک ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید.
  • گام 6سپس رب گوجه فرنگی، نمک و مخلوط سیر را که در ابتدا آماده کردید را به ماهی تابه پیاز اضافه و مواد را مخلوط کنید.
  • گام 7حالا مخلوط سرکه را نیز به ماهی تابه اضافه و مواد را مخلوط و حرارت را خاموش کنید.
  • گام 8سپس مواد ماهی تابه را به ظرف گوشت اضافه و مخلوط کرده و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.
  • گام 9بعد از جوش آمدن و جا افتادن خورش، حرارت را خاموش کنید.  

مواد لازم:

  • گوشت قرمز: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ حبه
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۳ لیوان
  • گشنیز ساتوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه: نصف پیمانه
  • هل سبز ساییده: نصف قاشق غذاخوری
  • تخم شنبلیله ساییده: نصف قاشق غذاخوری
  • زنجبیل ساییده: نصف قاشق غذاخوری
  • زیره ساییده: نصف قاشق غذاخوری
  • خردل ساییده: ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین: نصف قاشق غذاخوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir