توضیحات
خورش کاری ویندالو، یکی از انواع خورش های تند و پرادویه نواحی غربی کشور هندوستان می باشد. ویندالو به معنای غذایی گوشتی است که با ادویه های فراوان و به خصوص سرکه و زنجبیل طعم دار کرده و طبخ می کنند. از این رو ادویه اصلی این غذای هندی، زنجبیل و فلفل قرمز می باشد که البته می توانید با توجه به ذائقه غذایی خود میزان ادویه های این غذای خوشمزه و معروف را کم و یا زیاد کنید.
خورش کاری ویندالو، یک نوع غذای تند و آتشین بوده که می توانید به راحتی در منزل این غذای خوشمزه و لذیذ را آماده و طبخ کنید. به دلیل ادویه های زیادی که در طبخ این خورش هندی استفاده می شود، طعم آن متفاوت و لذیذ خواهد شد. اما اگر حساسیت خاصی به هر یک از ادویه های استفاده شده در این خورش دارید می توانید آن را حذف نمایید. این غذا را هم با پلو و هم با نان می توانید سرو نمایید.
از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به خوراک نخود فرنگی و گوشت، خورش ماست هندی، پاکورا، خوراک شاهی پنیر، خورش ترش کباب، پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، خورش دوغ پای، خورش داوود پاشا و… اشاره کرد.