توضیحات
خورش مرغ کاری، یکی از انواع خورش های معروف و خوشمزه تایلند و هند بوده که با ادویه های زیاد و متفاوت طبخ می شود. این غذای محبوب دنیا را هم می توانید به صورت خورش تهیه و طبخ کنید و هم به صورت غذای جداگانه مثل مرغ شکم پر آماده کنید. به دلیل استفاده از انواع ادویه ها چون پودر کاری، پاپریکا، پودر سیر و… در این غذا طعم تند و متفاوتی خواهد داشت. البته اگر طرفدار غذاهای تند نیستید، می توانید برخی از ادویه های این غذا را حذف کنید.
خورش مرغ کاری را می توانید برای وعده ناهار و یا به عنوان خوراک در وعده شام طبخ و سرو کنید. میزان مواد گفته شده در این دستور آشپزی برای ۴ نفر اندازه و مناسب می باشد. در صورتی که می خواهید مقدار بیشتر و یا کمتری از این خورش را آماده کنید، می توانید اندازه معینی از مواد را زیاد و یا کمتر کنید.
از دیگر انواع خورش های محبوب و خوشمزه می توان به خورش نخود فرنگی، خورش کاری ویندالو، خورش ترش کباب، پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، خورش دوغ پای، مرجو خورش، خورش غورابه، خورش گوجه فرنگی و… اشاره کرد.