خورش قارچ و مرغ

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش قارچ و مرغ
  • خورش قارچ و مرغ

توضیحات

خورش قارچ و مرغ، یکی از انواع خورش های بسیار خوشمزه و محبوب می باشد که بسیار پرطرفدار نیز است. این خورش خوشمزه و لذیذ را می توانید با گوشت مرغ و یا حتی با گوشت قرمز نیز طبخ کنید و برای وعده غذایی ناهار و به همراه برنج زعفرانی و یا به صورت خوراک در وعده شام سرو کنید.

خورش قارچ و مرغ با عطر زعفران و آبلیمو تازه، یک خورش خوشمزه و سالم را تدارک خواهد دید. وجود قارچ نیز که حاوی مواد معدنی مغذی بسیاری بوده، نیز فایده این غذا را دوچندان کرده است. مصرف قارچ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از سرطان، تنظیم سطح کلسترول، استحکام استخوان ها، رفع کم خونی، حفظ سلامت پوست و مو، تناسب اندام و کاهش وزن، کنترل فشار خون بالا و… می شود.

از دیگر انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار می توان به مرغ کاری، خورش نخود فرنگی، خورش کاری ویندالو، خورش ترش کباب، پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، خورش آلبالو با گوشت قرمز، خورش پرتقال با مرغ و… اشاره کرد.

 

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
  • گام 2سپس سینه های مرغ را که به شکل مکعبی برش زده اید را به قابلمه اضافه و سرخ کنید.
  • گام 3رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه و کمی تفت دهید تا مرغ ها طعم دار شود.
  • گام 4سپس ۲ لیوان آب را به مواد اضافه و در قابلمه را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزند.
  • گام 5قارچ ها را خرد کرده و در یک ماهی تابه جدا کمی تفت دهید.
  • گام 6سپس قارچ، آبلیمو و زعفران را به خورش اضافه و یک ربع دیگر حرارت را خاموش کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • آب جوش: ۲ لیوان
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir