توضیحات
خورش سیر انار، یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه مازندران می باشد. این خورش محلی از ترکیب مرغ، دانه های انار و انواع ادویه ها و طعم دهنده ها طبخ می شود که طعم و عطر عالی و فوق العاده ای دارد. مقدار افزودن ادویه ها، سیر و رب انار به ذائقه غذایی شما بستگی دارد. همچنین اگر طعم شیرین خورش را بیشتر می پسندید، می توانید کمی شکر نیز به خورش اضافه کنید.
خورش سیر انار را با مرغ و یا گوشت طبخ می کنند. البته طبخ آن با گوشت اردک و یا غاز نیز بسیار خوشمزه می شود. اما اگر علاقه ای به طبخ گوشت سفید و قرمز در این خورش ندارید، می توانید آن را با تخم مرغ و پلو نیز سرو کنید.
از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به خورش ترش سماق، ترش واش خورش، خورش ناردون، خورش پرتقال با مرغ، کوی ترشک، خورش پسته کوهی، مرغ کاری، پامادور خورش و… اشاره کرد.