خورش داوود پاشا

خورش , شام , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا
  • خورش داوود پاشا

توضیحات

خورش داوود پاشا یکی از خورش های معروف کشور ترکیه است.در تهیه این خورش از گوشت بیشترین استفاده را می شود و در واقع ماده اصلی این غذا گوشت چرخ کرده است. این خورش به دلیل نوع پخت خاص و مواد کمی که دارد مورد علاقه بسیاری از ایرانیان است و در سالهای اخیر علاقه مندان زیادی پیدا کرده است.
خورش داوود پاشا علاوه بر طعم دلپذیر، از جهت مواد استفاده شده و ظاهر نیز به فسنجان شباهت زیادی دارد. بهترین گوشت برای این خورش، گوشت گوسفندی است اما اگر افراد مایل باشند از گوشت مرغ یا بوقلمون نیز می توانند در تهیه این خورش استفاده کنند.
اکثر مردم ترکیه این خورش را با گوشت چرخ کرده تهیه کرده و گوشت را به کوفته های کوچک تبدیل می کنند که وقت کمتری نیز برای پخت صرف می کند. برای تزئین خورش داوود پاشا افراد می توانند بر حسب میل خود از چاشنی هایی مانند زعفران، سس، رب انار، خلال بادام و یا پسته استفاده کنند. خورش داوود پاشا را می توان به همراه پلو سفید در دو وعده ناهار و شام میل کرد.
از ارزش غذایی فراوان این خورش که صرف نظر کنیم ارزش درمانی آن توجه ما را جلب می کند.
خورش داوود پاشا به خاطر داشتن نعنا، رب انار و پیاز ترکیب خوش طعمی را ایجاد کرده است. می توایم بگوییم این خورش که گوشت فراوانی دارد سرشار از پروتئین و کلسیم است و برای تمام سنین به خصوص سالمندان و کودکان مناسب است. این خورش با توجه به این که بیشترین مقدار از گوشت را در خود جای داده، احساس خوبی به فرد می دهد و باعث می شود تا فرد ساعت ها احساس گرسنگی نداشته باشد.
از نمونه خورش های مشابه می توان به خورش لوبیاسبز و گوشت، خورش فسنجان با مرغ، خورش گولاش و خورش قارچ و گوشت اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید.
  • گام 2سپس با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید.
  • گام 3گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند
  • گام 4مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
  • گام 5پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید.
  • گام 6بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید.
  • گام 7در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید.
  • گام 8رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود.
  • گام 9در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.
  • گام 10بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده : 1 کیلوگرم
  • پیاز رنده شده: 2 عدد
  • پودر نعنا خشک: 1 قاشق سوپ خوری
  • رب انار: 2 قاشق سوپ خوری
  • کره: به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • دارچین: به میزان لازم
  • آب: 1 لیوان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir