خورش ترشی گورما

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما
  • خورش ترشی گورما

توضیحات

خورش ترشی گورما یا قرما یک غذای خوشمزه و اصیل اردبیل می باشد که با نام گرما نیز شناخته می شود. این غذا برعکس نامش غذای اصلی است و متعلق به شهر اردبیل می باشد. اگر شما به دنبال غذاهای محلی اردبیل می باشید می توانید از این غذا استفاده کنید و آن را در منزل سرو کنید. خورش ترشی گورما را می توان به عنوان یک وعده کامل نهار و یا شام سرو کرد. تعداد مواد اولیه این غذا بسیار اندک و به راحتی قابل تهیه می باشد. شاید در وهله اول مواد اولیه آن مشابه آبگوشت باشد ولی طرز تهیه و طعم آن متفاوت است. لوبیا مورد استفاده در این غذا لوبیا چشم بلبلی می باشد. استفاده از این لوبیا باعث بخشیدن طعم لذیذ به غذا شده است. لوبیا به تنهایی می تواند پروتئین مورد نیاز بدنتان را در یک شبانه روز تامین کند، در نتیجه می توان از آن به عنوان یک منبع کامل پروتئینی استفاده کرد. پروتئین یک ماده غذایی ضروری برای بدن است و هر فردی در یک شبانه روز باید آن را مصرف کند تا زندگی سالمی داشته باشد. در نتیجه استفاده لوبیا در یک وعده ی غذایی می تواند این کار را برای شما انجام دهد. خورش ترشی گورما به دلیل داشتن لوبیا و گوشت سرشار از پروتئین و مواد مغذی برای بدن است. ما طبخ این غذا را به تمام افراد پیشنهاد می کنیم. اگر شما با این مواد اولیه غذا را درست کنید به راحتی می توانید برای ۳ تا ۴ نفر تدارک ببینید. اگر می خواهید طعم غذا عالی و خوشمزه شود می توانید از گوشت گوسفندی استفاده کنید. به طور کلی گوشت گوسفندی بهترین گوشت برای انواع خورشت و غذاها است زیرا خواص فراوانی دارد و باعث سردی معده نمی شود. شما می توانید از این نکته به عنوان یک خاصیت استفاده کنید و برای داشتن غذاهای سالم از مواد اولیه سالم و بدون زیان استفاده کنید. طعم این غذا کمی ترش و شیرین است و بیشتر افراد از این طعم استقبال می کنند، به همین دلیل شما می توانید برای پذیرایی از مهمانان از این غذا استفاده کنید و آن ها را با یک غذای محلی و خوشمزه سوپرایز کنید.

از انواع دیگر خورش می توان به : خورش تره ، خورش لوبیا سفید ، خورش سیب و پیچاق قیمه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیازها را خلالی نازک و یکدست خرد کنید .
  • گام 2در ظرف مورد نظر ریخته و روی حرارت ملایم پیاز را سرخ کنید در حدی که پیاز عسلی خوشرنگ شود .
  • گام 3سپس کمی زرد چوبه به پیاز اضافه کنید.
  • گام 4۳قاشق غذاخوری از پیازها را جدا کنید و برای تزیین کنار بگذارید.
  • گام 5سپس گوشت را به پیاز عسلی خوشرنگتان اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود .
  • گام 6۲ پیمانه آب اضافه کنید تا گوشت نیم پز شود.
  • گام 7 لوبیا را که ازشب قبل خیسانده اید و آلوچه خورشتی را که شسته اید را اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد.
  • گام 8در طول طبخ مواد اگه آب خورش کم بود به مقدار لازم آب جوش به خورشت اضافه کنید زیاد نه چون خورشت باید نه رقیق و نه غلیظ باشد متوسط .
  • گام 9بعد از اینکه خورشت جا افتاد زعفران را اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت باشد
  • گام 10سپس از روی گاز برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ عسلی که کنار گذاشتید تزیین کنید و با پلو نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • پیاز داغ : ۳ قاشق سوپخوری
  • گوشت : ۳۰۰ گرم خورشی
  • آلوچه : ۱۵ عدد
  • لوبیا چشم بلبلی : یک دوم پیمانه
  • محلول زعفران : ۱ قاشق چایخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir