خورش ترش کباب

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش ترش کباب
  • خورش ترش کباب

توضیحات

خورش ترش کباب یا بی جی کباب، یکی از انواع خورش های محلی و معروف گیلان می باشد. احتمالا شاید این خورش را همان کباب ترش معروف و خوش طعم به حساب آورده باشید. اما این خورش کمی با کباب ترش که البته اسم شان نیز یکی است، متفاوت می باشد. این خورش محلی را می توانید به راحتی در منزل تهیه و با برنج دودی و یا پلو زعفرانی سرو نمایید.

خورش ترش کباب ترکیبی از مرغ، بادمجان، سیب زمینی و… بوده که همین مواد اولیه راحت و دردسترس آن باعث پرطرفدار شدن این خورش در میان خانم های خانه دار شده است. زمان طبخ این خورش نیز کوتاه بوده و می توانید خیلی سریع آماده و سرو کنید.

از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، مرجو خورش، خورش غورابه، خورش گوجه فرنگی، خورش پرتقال با مرغ، خورش نازخاتون، خورش دختر لوس گیلان و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1پیاز را به ۴ قسمت برش دهید.
  • گام 2مرغ و آب را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
  • گام 3سپس پیاز، سیرها، آبغوره و ادویه ها را اضافه و بگذارید مرغ بپزد.
  • گام 4سیب زمینی را خلالی خرد و جداگانه در ماهی تابه سرخ کنید.
  • گام 5سپس بادمجان ها را پوست کرده و کمی نمک به آن ها بزنید.
  • گام 6بعد از پخت مرغ، می توانید آن را جداگانه سرخ کنید.
  • گام 7به آب مرغ، رب گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید تا رنگ بگیرد.
  • گام 8سپس گوجه فرنگی را نیز حلقه ای برش بزنید و به قابلمه اضافه و بعد از کمی جوشیدن خاموش کنید.
  • گام 9بادمجان ‌ها را نیز سرخ و آماده کنید.
  • گام 10حالا مرغ، سیب زمینی، بادمجان و آب خورش را در ظرف مورد نظر بریزید.  

مواد لازم:

  • مرغ: ۲ تکه
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • بادمجان: ۲ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • آب: ۲ لیوان
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir