منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش به
  • خورش به
  • خورش به
خورش به
  • خورش به
  • خورش به

توضیحات

خورش به یکی از خورشت های خوشمزه استان قزوین است که طرفداران خاص خود را دارد.خورش به یکی از خورش های خوشمزه و خوش عطر فصل پاییز است که از هم خورشیان، طعم شیرین را به خود اختصاص داده‌ و طرفداران این طعم را به خود جذب نموده است .به ، به دلیل خواص منحصر به فردی که دارد می‌تواند وعده‌ی غذایی کاملی به شمار آید که در فرایند پخت بافت نرم و ابریشمی به رنگ صورتی زیبا و عطر و طعم بسیار ظریف به خود می‌گیرد. به، به دلیل طعم شیرینی که دارد، مورد پسند هر فردی با هر سلیقه غذایی به طبع نیست که البته می‌توان با افزودن موادی از قبیل آلو و آبلیمو طعمی ملس به آن داد و برای هر سلیقه غذایی، طعمی قابل قبول باشد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را در روغن تفت داده و پس از سبک شدن پیاز زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 2گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
  • گام 3لپه را که از قبل خیس کرده ایم همراه گوشت و کمی آب و رب گوجه فرنگی می پزیم.
  • گام 4پس از اینکه گوشت و لپه کامل پخت ، آلو و به خرد شده را همراه ادویه و نمک به مخلوط اضافه می کنیم.
  • گام 5اجازه می دهیم تا سس خورش غلیظ شود و خورش خوب جا بیفتد.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • به متوسط : 2 عدد
  • لپه : 1 پیمانه
  • گوشت : 250 گرم
  • رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر : 2 قاشق غذاخوری
  • روغن : به مقدار لازم
  • آلو بخارا : 10 عدد
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir