خورش بامیه و گوشت

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت
  • خورش بامیه و گوشت

توضیحات

خورش بامیه و گوشت از غذاهای سنتی استان خوزستان است و البته یکی از خورش های معروف جنوب کشور نیز می باشد که دارای طعمی بی نظیر و لذت بخش است. ماده اصلی این خورش ، بامیه است که در فصل تابستان برداشت می شود همچنین منطقه اصلی برای پرورش آن جنوب کشور است. این میوه دارای طعمی عالی و بی نظیر است که توانسته خود را در بین خورشت های ایرانی جای دهد. طعم این میوه باعث بخشیدن طعم جدید و عالی به این خورشت شده است. از لحاظ طب سنتی این خورشت دارای طبع سرد می باشد در نتیجه بهترین زمان برای سرو آن در فصل تابستان است. شما می توانید این خورشت را در منزل و به راحتی تهیه کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه این خورش شامل بامیه، پیاز، گوشت، رب گوجه فرنگی و آبلیمو می باشد. گوشتی که برای این خورش به کار می رود بهتر است گوشت گوسفند باشد زیرا خواص این گوشت از گوشت گوساله خیلی بیشتر می باشد و برای بدن مفید است. در تهیه این خورش نباید پیوسته آن را هم بزنید زیرا این کار باعث له شدن بامیه ها می شود در نتیجه باعث از دست رفتن ظاهر خورش بامیه نیز می گردد. در تهیه این خورشت باید دقت کنید که آبی که در مرحله اول اضافه می کنید به قدر کافی باشد زیرا اضافه کردن آب در چند مرحله باعث از دست دادن کیفیت خورش می شود. شما می توانید با رعایت این نکات یک خورش خوش طعم و عالی در منزل تهیه کنید. زمان آماده سازی این خورشت به صورت میانگین برابر ۲ ساعت می باشد. باید زمان کافی به خورش دهید تا به قدر کافی جا بیفتد.
خورش کرفس با گوشت ، خورش ترشی گورما ، خورش گل کلم و خورش کدو حلوایی از خورش های ایرانی است که دارای طعمی بی نظیر و ماندگار می باشند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.
  • گام 2پس از تفت پیاز زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و مجدد تفت می دهیم.
  • گام 3گوشت های تکه شده را به پیاز اضافه می کنیم.
  • گام 4اجازه می دهیم گوشت مقدار تفت بخورد و رنگش عوض شود.
  • گام 5سپس آبغوره و رب گوجه را مقداری تفت می دهیم و به گوشت اضافه می کنیم.
  • گام 6به مقدار لازم به گوشت آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خوب پخته شود.
  • گام 7پس از پخت کامل گوشت ، بامیه ها را اضافه می کنیم.
  • گام 8بهتر است 45 دقیقه مانده به پایان پخت خورش بامیه را اضافه می کنیم.
  • گام 9در نهایت نمک را ریخته و خورش را مزه می کنیم تا به طعم داخواه برسد.
  • گام 10خورش شما آماده است.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • بامیه : 400 گرم
  • گوشت گوسفندی : 400 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم
  • آبغوره : به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir