توضیحات
خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورش های محلی و پرطرفدار استان گیلان می باشد. این خوراک گیاهی برای کسانی که طرفدار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید. مواد اصلی این خورش سنتی بادمجان، گوجه فرنگی، گردو، رب انار و… می باشد. در واقع این خورش در دو مرحله که ابتدا مواد داخل بادمجان و گوجه ها را آماده کرده و سپس این مواد را داخل بادمجان و گوجه ها پر می کنید، آماده و طبخ می شود.
خورش بادمجان گوده را می توانید برای وعده ناهار و یا مهمانی های خانوادگی خود طبخ و سرو نمایید. این خورش لذیذ و مقوی، فواید و خواص بسیاری دارد که می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان ها، هضم بهتر غذا، حفظ سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو، کنترل قندخون و… اشاره کرد.
از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به خورش غورابه، خورش گوجه فرنگی، خورش پرتقال با مرغ، خورش چغرتمه، خورش نازخاتون، خورش دختر لوس گیلان، خورش غوره مسما، ترش واش خورش،
انار آویج خورش و… اشاره کرد.