انار آویج خورش

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
انار آویج خورش
  • انار آویج خورش
  • انار آویج خورش
  • انار آویج خورش
انار آویج خورش
  • انار آویج خورش
  • انار آویج خورش
  • انار آویج خورش
انار آویج خورش
  • انار آویج خورش
  • انار آویج خورش
  • انار آویج خورش

توضیحات

انار آویج خورش (انار بیج) از خورش های سنتی و خوشمزه استان گیلان است. این خورش از غذاهای پایه ثابت این استان است. مواد اصلی این غذا اردک، انار و رب گوجه یا رب انار و سبزی های محلی این استان است. همانطور که می دانید رشت با ۱۷۰ نوع غذای محلی به عنوان پایتخت غذایی ایران معرفی شده است. خورش های خوشمزه زیادی در ایران وجود دارد از جمله: خورش خلال، خورش پسته، بزقرمه، خورش تخم مرغ، خورش سیب و خورش ناردون که از جمله خورش های خوشمزه ای هستند که در شهرهای مختلف ایران تهیه می شوند.

مراحل:

  • گام 1ابتدا مغز گردو ساییده شده را با رب انار و مقداری آب مخلوط می کنیم تا به صورت یکنواخت در آید و آن را روی شعله گاز با حرارت کم می گذاریم تا پخته و به روغن بیفتد.
  • گام 2سپس پیاز و سبزی خرد شده را کمی تفت داده به آن اضافه می کنیم.
  • گام 3گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده به صورت قلقلی در آورده به آن اضافه می کنیم.
  • گام 4تا کوفته ها بپزد گل پر را نیز درخورش ریخته و می گذاریم خورش جا بیفتد.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • مغز گردو: 250 گرم
  • گوشت چرخ کرده : 250 گرم
  • رب انار : 1 قاشق غذاخوری
  • خالواش ، گشنیز ، چوچاق ، جعفری ، تره و نعناع : 500 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • گلپر : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir