توضیحات
پامادور خورش و یا پامادور قاتق، یکی از خورش های محلی و خوشمزه استان گیلان می باشد. البته این غذا در توسکانی ایتالیا نیز معروف بوده که به جای تخم مرغ، از نان برای سرو این خوراک استفاده می کنند. مردم استان کردستان و کرمانشاه نیز این خورش لذیذ و خوشمزه را طبخ و به خصوص در فصل تابستان با گوجه های محلی آماده می کنند.
مواد اصلی پامادور خورش، گوجه فرنگی و تخم مرغ می باشد. البته می توانید به جای سیر، از پیاز نیز در طبخ این غذا استفاده کنید. همچنین استفاده از سبزی های معطر و خاص خورش نیز این غذای گیلانی را بسیار لذیذتر خواهد کرد. این خورش گیلانی را هم میتوانید با پلو سرو نمایید و هم با نان در وعده شام میل کنید.
از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه گیلان می توان به خورش بادمجان گوده، ترش واش خورش، خورش آلو مسما، خورش کدو حلوایی، سیرواویج، مرغ ترش، سیر قلیه و… اشاره کرد.