منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
والک پلو
  • والک پلو

توضیحات

والک کوهی نوعی سبزی وحشی و خودرو است ، که در رشته کوه البرز و فقط در فصل بهار می روید و سرشار از کلسیم و انواع ویتامین های نافع بدن است. آموزش پخت نوع دیگری از این غذا در مطلب والک پلو آمده است .

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1برنج را همراه نمک خیس می کنیم .
  • گام 2والک ها را پس از پاک کردن خوب می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود.با توجه به اینکه والک های کوهی برگ های لطیف و کوتاهی دارند ، می توانیم آنها را به صورت درسته مورد استفاده قرار دهیم.در غیر این صورت والک ها را کمی درشت تر از سبزی پلو خرد می کنیم.
  • گام 3قابلمه ای را آماده می کنیم نیمی از حجم آن را آب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار می دهیم ، وقتی جوش آمد ، برنج خیس خورده را داخل آب می ریزیم.
  • گام 4بعد از آنکه برنج نیم پز شد ، والک ها را به آن اضافه کرده می گذاریم تا همزمان با برنج 2 الی 3 دقیقه چند جوش بخورد.
  • گام 5سپس برنج را به همراه والک آب کشی کرده با اضافه کردن آب و روغن ، ان را به روش معمول پخت برنج دم می کنیم.
  • گام 6برای دم کشیدن برنج 45 دقیقه زمان لازم است.

مواد لازم:

  • برنج : 4 پیمانه
  • والک : 500 گرم
  • روغن : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir