مراحل:
- گام 1برنج را همراه نمک خیس می کنیم .
- گام 2والک ها را پس از پاک کردن خوب می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود.با توجه به اینکه والک های کوهی برگ های لطیف و کوتاهی دارند ، می توانیم آنها را به صورت درسته مورد استفاده قرار دهیم.در غیر این صورت والک ها را کمی درشت تر از سبزی پلو خرد می کنیم.
- گام 3قابلمه ای را آماده می کنیم نیمی از حجم آن را آب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار می دهیم ، وقتی جوش آمد ، برنج خیس خورده را داخل آب می ریزیم.
- گام 4بعد از آنکه برنج نیم پز شد ، والک ها را به آن اضافه کرده می گذاریم تا همزمان با برنج 2 الی 3 دقیقه چند جوش بخورد.
- گام 5سپس برنج را به همراه والک آب کشی کرده با اضافه کردن آب و روغن ، ان را به روش معمول پخت برنج دم می کنیم.
- گام 6برای دم کشیدن برنج 45 دقیقه زمان لازم است.