مراحل:
- گام 1پیازها را خرد کرده در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود.
- گام 2سپس نمک ، فلفل و زردچوبه و میگوها را به پیاز اضافه می کنیم.
- گام 3سپس سیب زمینی نگینی شده ، نخود فرنگی و رب گوجه و میخک(به دلخواه) را به آن اضافه می کنیم و در ظرف را می بندیم تا مواد کمی بوی میخک به خود بگیرد.
- گام 4در ظرفی دیگر برنج های خیس کرده را پخته آبکش می کنیم.
- گام 5در قابلمه یک لایه برنج و یک لایه مواد می ریزیم تا کلیه برنج و مواد تمام شود.
- گام 6سپس در قابلمه را می بندیم تا غذا دم بکشد.
- گام 7هنگام سرو غذا برنج را کاملا با مواد مخلوط کرده دانه های میخک را از آن جدا می کنیم.