مراحل:
- گام 1در ظرفی که برنج را دم می کنیم ایتدا سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده سرخ می کنیم.
- گام 2سپس سیب زمینی را در آورده پیازها را خرد کرده و تفت میدهیم.
- گام 3میگو را به پیاز اضافه کرده تا سرخ شود.
- گام 4سپس زردچوبه ، نمک ، فلفل و ادویه کاری را به مواد اضافه می کنیم.
- گام 5در آخر لیمو عمانی و کشمش را به مخلوط اضافه می کنیم.
- گام 6حال مواد را از قابلمه خارج کرده و به جای آن برنج را در قابلمه می ریزیم و مخلوط را در وسط برنج ریخته در قابلمه را می گذاریم تا غذا دم بکشد.