منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مکش
  • مکش

توضیحات

از نکاتی که می‌توان در مورد این غذا بیان کرد، نوع طبخ آن است؛ به گونه‌ای که اگر برای طبخ این غذای دوست‌داشتنی از آب بیشتری استفاده کنیم، برنجی نرم‌تر از مَکش بدست می‌آید که به زلگه مشهور است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیاز را نگینی خرد کرده یا روغن و زردچوبه تفت می دهیم و به آن کشمش و زیره و رازیانه و نمک اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  • گام 2زردچوبه بیش از حد معمول استفاده می شود و پلو زرد رنگ است.
  • گام 3سپس برنج خیس شده و آب را متناسب با برنج به آن اضافه نموده می گذاریم تا جوش بیاید وآب آن تمام شود (مانند تهیه برنج کته)
  • گام 4سپس دمکنی را گذاشته حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم غذا دم بکشد.

مواد لازم:

  • برنج : 2 پیمانه
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • روغن حیوانی : به مقدار لازم
  • کشمش : 3-4 قاشق غذاخوری
  • زیره : به مقدار لازم
  • رازیانه : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir