مراحل:
- گام 1ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده با روغن مایع تفت می دهیم.
- گام 2سپس سیر کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم وقتی کمی تفت داده شد سبزی خرد شده را اضافه می کنیم تا خوب سرخ شود.
- گام 3سپس ادویه ، فلفل و زردچوبه را به مخلوط سبزی اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- گام 4حال تمر هندی آب کرده را اضافه می کنیم.
- گام 5پس از آن آرد را به مخلوط اضافه کرده ، در آن آب می ریزیم و می گذاریم بجوشد.
- گام 6پس از جوش آمدن ، فیله ماهی را در آن قرار داده می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.