منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دمی پلو
  • دمی پلو

توضیحات

این غذا دارای محتوای انرژی بالایی می باشد و افرادی که دارای چاقی یا اضافه وزن می باشند باید در اندازه مصرفی خود احتیاط کنند.
به علت اینکه سیب زمینی در این غذا با پوست پخته می شود مقدار زیادی از ویتامین ث آن حفظ می شود که در رفع بیماری هایی لثه و کم خونی بسیار مفید است.

مراحل:

  • گام 1ابتدا حبوبات را جداگانه می پزیم.
  • گام 2سپس پیاز را خرد کرده تفت می دهیم و گوجه فرنگی خرد شده را همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم.
  • گام 3آب را اضافه می کنیم.بع از اینکه آب جوش آمد ، برنج ، بلغور ، حبوبات ، هویج خرد شده وسیب زمینی را اضافه می کنیم .
  • گام 4در نهایت رشته را اضافه کرده و بعد از اینکه آب آن تمام شد آن را دم می کنیم.

مواد لازم:

  • برنج : ⅕ پیمانه
  • بلغور : نصف پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی : نصف پیمانه
  • هویج متوسط : 4 عدد
  • سیب زمینی ریز با پوست : 2 عدد
  • گوجه فرنگی : 3 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • رشته پلویی : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir