خورش فسنجان با مرغ

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ
  • خورش فسنجان با مرغ

توضیحات

خورش فسنجان با مرغ یکی دیگر از خورشت های اصیل ایرانی می باشد. این خورش با گردوی چرخ شده درست می شود و طعمی عالی و دلپذیر دارد. این خورشت خوش طعم از دیرباز در سفره ی ایرانیان وجود داشته است. برای اینکه بتوانید خورش فسنجان را عالی طبخ کنید باید فوت کوزه گری آن را یاد بگیرید. شما باید بعضی از نکات را برای درست کردن این غذا در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین غذا را طبخ کنید. همانطور که می دانید بیشتر خورشت های ایرانی غلیظ و پرملاط است خورشت فسنجان نیز از این امر مستثنی نمی باشد. شما می توانید از گوشت مرغ، اردک، مرغابی و گوشت چرخ کرده به عنوان گوشت این خورشت استفاده کنید. اگر برای شما چربی غذا مهم است می توانید از گوشت کم چرب گوساله استفاده کنید. اگر نمی توانید گوشت گوساله را به تنهایی استفاده کنید می توانید از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند نیز استفاده کنید. یکی از راه های خوش طعم کردن این خورشت اضافه نمودن مقداری مغز پسته به همراه مغز گردو می باشد با این کار می توانید کالری خورشت را افزایش دهید و هم طعم آن را لذیذتر کنید.
رنگ غذاها همیشه برای آشپز و میزبان مهم ترین امر بوده و هست. برای اینکه شما خورش فسنجان خوش رنگی داشته باشید می توانید در کنار رب انار به آن شکلات کاکائویی نیز اضافه کنید. این کار باعث ایجاد طعم و رنگ عالی به خورشت می شود. اگر شکلات کاکائویی نتوانستید تهیه کنید می توانید از شکلات های تخته ای که در بیشتر قنادی ها موجود است استفاده کنید. گردویی که داخل خورشت فسنجان استفاده می شود طبع گرم و خشک بالایی دارد برای اینکه بتوانید آن را خنثی کنید می توانید داخل خورشت از کدو حلوایی نیز استفاده کنید. برای اینکه غذای شما خوب جا بیفتد باید آن را با شعله ملایم و مدت زمان زیاد بگذارید تا بپزد. این امر می تواند در طعم غذای شما نیز بسیار مناسب باشد.از انواع دیگر خورش های ایرانی می توان به فسنجان گیلانی ، خورش ریواس ، قلیه ماهی و خورش گل کلم اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را به صورت نگینی خورد می کنیم و در مقداری روغن به خوبی تفت می دهیم تا عسلی شود.
  • گام 2سپس ۱ قاشق چای خوری به آن زردچوبه اضافه می کنیم و با پیاز مخلوط می کنیم.
  • گام 3بعد از اینکه پیاز به خوبی سرخ شد به آن گردوی آسیاب شده یا چرخ کرده را اضافه می کنیم و به مدت ۳ یا ۴ دقیقه تفت می دهیم تا گردو به روغن بیفتد.
  • گام 4در آخر به آن رب انار و شکر را به اندازه ی دلخواه اضافه می کنیم.
  • گام 5مواد را کمی بر روی شعله تفت می دهیم تا با هم خوب مخلوط شوند.
  • گام 6برای اینکه بوی زهم مرغ از بین برود می توانید آن را با نمک، فلفل و زعفران دم کرده طعم دار کنید و خوب ورز می دهید تا به خورد مرغ برود این کار باعث ایجاد طعمی لذیذ برای مرغ می شود.
  • گام 7بعد از اینکه مدتی مرغ را کنار گذاشتیم تا مزه دار بشود آن را جداگانه در ماهیتابه سرخ می کنیم.
  • گام 8برای این کار باید دو طرف مرغ به خوبی سرخ شود. اگر شما رژیم غذایی دارید می توانید به جای سرخ کردن آن ها را آب پز کنید.
  • گام 9بعد از اینکه مرغ ها پخت آنها را به مواد قبلی اضافه می کنیم.
  • گام 10وقتی مواد کاملا با هم مخلوط شد به آن ۶ لیوان آب اضافه می کنیم و آن را بر روی شعله زیاد می گذاریم.
  • گام 11پس از آنکه مواد به جوش آمد زیر قابلمه را کم می کنیم و درب آن را می گذاریم.
  • گام 12برای اینکه خورشت به خوبی جا بیفتد باید به مدت ۳ یا ۴ ساعت روی شعله کم بگذارید تا بپزد.
  • گام 13خورشت ما حاضر است و برای سرو آماده است. می توانید در ظرف های مناسب بکشد و در کنار برنج و مخلفات دیگر نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • گردو : 400 گرم
  • مرغ : 4 تکه
  • پیاز : 1 عدد
  • رب انار : 5 قاشق غذاخوری
  • شکر : 3 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : 2 قاشق برای سرخ کردن
  • زعفران : دم کرده به دلخواه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir