خورش سیر انار

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش سیر انار
  • خورش سیر انار

توضیحات

خورش سیر انار، یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه مازندران می باشد. این خورش محلی از ترکیب مرغ، دانه های انار و انواع ادویه ها و طعم دهنده ها طبخ می شود که طعم و عطر عالی و فوق العاده ای دارد. مقدار افزودن ادویه ها، سیر و رب انار به ذائقه غذایی شما بستگی دارد. همچنین اگر طعم شیرین خورش را بیشتر می پسندید، می توانید کمی شکر نیز به خورش اضافه کنید.

خورش سیر انار را با مرغ و یا گوشت طبخ می ‌کنند. البته طبخ آن با گوشت اردک و یا غاز نیز بسیار خوشمزه می ‌شود. اما اگر علاقه ‌ای به طبخ گوشت سفید و قرمز در این خورش ندارید، می‌ توانید آن را با تخم مرغ و پلو نیز سرو کنید.

از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به خورش ترش سماق، ترش واش خورش، خورش ناردون، خورش پرتقال با مرغ، کوی ترشک، خورش پسته کوهی، مرغ کاری، پامادور خورش و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا سینه مرغ را شسته و آماده کنید.
  • گام 2در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و مرغ را در ظرف کمی تفت دهید.
  • گام 3بعد از آماده شدن مرغ را در بشقاب بگذارید.
  • گام 4پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید.
  • گام 5سیرها را له کنید و به پیاز اضافه و تفت دهید.
  • گام 6سپس ادویه ها را اضافه و مواد را تفت دهید.
  • گام 7در یک ظرف رب انار، زعفران و آب گرم را مخلوط کنید.
  • گام 8سپس مخلوط را به پیاز داغ اضافه کنید.
  • گام 9وقتی آب به جوش آمد مرغ را اضافه کنید.
  • گام 10در آخر نیز دانه های انار را اضافه و صبر کنید ۴۵ دقیقه خورش کاملا جا بیفتد.  

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • انار دان شده: ۱ پیمانه
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • آب گرم: نصف پیمانه
  • روغن: به مقدار لازم
  • زعفران: یک قاشق چایخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir