منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش خلال
  • خورش خلال
  • خورش خلال
خورش خلال
  • خورش خلال
  • خورش خلال

توضیحات

خورش خلال یکی از معروف ترین خورش های استان کرمانشاه است. نام اصلی این غذا خورش خلال بادام است که معمولا به صورت مختصر خورشت خلال گفته می شود. این غذا یکی از معروف ترین غذاهای مردم کرمانشاه است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این خورش شباهت زیادی به خورشت قیمه دارد اما با این تفاوت که به جای سیب زمینی از خلال بادام استفاده می شود. این خورش نباید خیلی آبدار باشد و باید لعاب دار باشد. این خورش یکی از از غذاهای اصیل است که پایه ثابت همه مهمانی ها و مجالس خاص کرمانشاهیان است. همان طور که می دانید در این غذا از خلال بادام استفاده می شود. بادام یکی از مغزهای گیاهی مهم برای بدن است. بادام دانه ای خوراکی است که روی درخت بادام رشد می کند. میوه درخت بادام در ابتدا دارای پوست سبز و نازک و کرک مانند است که به آن چغاله بادام می گویند و پس از مدتی سخت و سفت شده و میوه بادام از آن به دست می آید. مغز بادام بر دو نوع است شیرین و تلخ که هر کدام خاصیت های خود را دارد. بادام،‌ جزو مغزها بوده، سرشار از انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. بادام خام، حاوی حجم بالایی از اسیدهای چرب غیر اشباع است که نقش به سزایی در کاهش چربی بد و افزایش چربی خوب خون دارند. خوردن بادام به خاطر دارا بودن انواع ویتامین‌ ها، پروتئین، کلسیم، منیزیم و آهن فراوان، باعث نیروبخشی و افزایش انرژی می‌شود، به همین دلیل برای همه اقشار مردم به ویژه کودکان و زنان باردار بسیار مفید است و در رژیم غذایی انها توصیه می‌شود. ویتامین E موجود در پوست بادام، یکی از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها بوده، بنابراین مصرف بادام باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از سرطان، فراموشی، آلزایمر و آب مروارید می‌شود. از دیگر خواص بادام جلوگیری از تخریب سلول ها و DNA بوده، بادام بر سلامت پروستات موثر است. در ادامه شما را با قیمه نثار قزوین و خورش برگه زردآلو سمنان آشنا می کنیم.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1گوشت را در اندازه های کمی بزرگتر از یک حبه قند(نگینی) خرد کرده با پیاز تفت می دهیم.
  • گام 2آب را اضافه می کنییم تا با حرارت کم بجوشد.
  • گام 3سپس خلال بادام را به صورت خام یا تفت داده به گوشت اضافه می کنیم.
  • گام 4لیمو عمانی را جداگانه پخته از آب در می آوریم و به گوشت در حال پخت اضافه می کنیم.
  • گام 5یک ساعت قبل از کشیدن غذا رب گوجه را کمی تفت داده به خورش می افزاییم.
  • گام 6سپس دارچین و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم .
  • گام 7در نهایت زرشک سیاه را که تفت داده ایم به خورشش اضافه می کنیم.
  • گام 8اجازه می دهیم که مواد خوب با هم مخلوط شود آرام پخته شود.خورش خیلی آبکی نباشد، اجازه دهید به غلظت برسد.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله : 400 گرم
  • خلال بادام : 2 قاشق غذاخوری
  • زرشک سیاه پاک شده : 2 قاشق غذاخوری پر
  • لیمو عمانی : 4 عدد
  • پیاز متوسط : 2 عدد
  • روغن : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • دارچین : به مقدار لازم
  • زعفران : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir