خورش بادمجان گوده

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش بادمجان گوده
  • خورش بادمجان گوده

توضیحات

خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورش های محلی و پرطرفدار استان گیلان می ‌باشد. این خوراک گیاهی برای کسانی که طرفدار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید. مواد اصلی این خورش سنتی بادمجان، گوجه فرنگی، گردو، رب انار و… می باشد. در واقع این خورش در دو مرحله که ابتدا مواد داخل بادمجان و گوجه ها را آماده کرده و سپس این مواد را داخل بادمجان و گوجه ها پر می کنید، آماده و طبخ می ‌شود.

خورش بادمجان گوده را می‌ توانید برای وعده ناهار و یا مهمانی های خانوادگی خود طبخ و سرو نمایید. این خورش لذیذ و مقوی، فواید و خواص بسیاری دارد که می ‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان ها، هضم بهتر غذا، حفظ سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو، کنترل قندخون و… اشاره کرد.

از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به خورش غورابه، خورش گوجه فرنگی، خورش پرتقال با مرغ، خورش چغرتمه، خورش نازخاتون، خورش دختر لوس گیلان، خورش غوره مسما، ترش واش خورش،

انار آویج خورش و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1بادمجان ‌ها را پوست کرده و از وسط یک برش طولی روی آنها ایجاد کنید.
  • گام 2کمی به بادمجان ها نمک بزنید و سپس مواد داخل آن را آماده کنید.
  • گام 3پیاز، گردو، جعفری، سیر و رب انار را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.
  • گام 4سپس سر گوجه فرنگی ها را برش زده و داخل آن را خالی کنید.
  • گام 5می توانید محتویات داخل گوجه فرنگی را نیز به مواد گردو در مخلوط کن اضافه و هم بزنید.
  • گام 6در آخر نیز نصف لیوان آب و ادویه ها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه و مواد را هم بزنید.
  • گام 7مخلوط آماده شده را در داخل گوجه ها و بادمجان ها بریزید و پر کنید.
  • گام 8در یک قابلمه کمی روغن بریزید و گوجه ها و بادمجان ها را در آن سرخ کنید.
  • گام 9سپس یک لیوان آب داخل قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید.
  • گام 10۲۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجان ها و گوجه ها در حرارت کم بجوشد و پخته شود.  

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • گردو: ۱٫۵ لیوان
  • جعفری: ۶ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۶ حبه
  • تمبر هندی: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱٫۵ لیوان
  • رب انار: ۱٫۲ لیوان
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir