خورش آلو مسما

خورش , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش آلو مسما
  • خورش آلو مسما
  • خورش آلو مسما
  • خورش آلو مسما
خورش آلو مسما
  • خورش آلو مسما
  • خورش آلو مسما
  • خورش آلو مسما
خورش آلو مسما
  • خورش آلو مسما
  • خورش آلو مسما
  • خورش آلو مسما

توضیحات

خورش آلو مسما یکی از خورش های خوشمزه استان گیلان است. این غذا از خورش های سنتی این استان است که طعمی ترش و شیرین دارد. در این غذا علاوه بر آلو از مرغ و بادمجان و رب انار نیز استفاده می شود. این غذا برای کسانی که غذاهای ملس را دوست دارند ایده خوبی می باشد. آلو از آن دسته از مواد غذایی است که با آن می توان غذاهای متفاوت و خوشمزه ای تهیه کرد. از جمله: خورش به آلو، خورش برگه زردآلو، خورش آلو، خورش آلو سیاه و اشکنه آلو. هر استانی بنا به ذائقه خود به نوعی از این ماده غذایی در ترکیب غذاهایش استفاده می کند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیازها را خرد کرده سرخ می کنیم.
  • گام 2مرغ را با کمی آب می پزیم.
  • گام 3آلوها را خیس کرده ، شسته پس از خشک شدن با رب انار یا (آب انار و یا آب نارنج)تفت می دهیم.
  • گام 4مواد آماده شده را به مرغ پخته شده اضافه می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه، دارچین و زعفران را می افزاییم.
  • گام 5شعله را کم کرده و صبر می کنیم تا غذا جا بیفتد.
  • گام 6در پایان بادمجان و گوجه فرنگی را سرخ کرده به غذا اضافه می کنیم.

مواد لازم:

  • مرغ متوسط : نصف مرغ
  • پیاز متوسط : 3 عدد
  • رب انار : 1 قاشق غذاخوری
  • آلو بخارا : 750 گرم
  • بادمجان : 3-4 عدد
  • گوجه فرنگی : 2-3 عدد
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • دارچین : به مقدار لازم
  • زعفران : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir