منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو
  • خورش آلو

توضیحات

خورش آلو جز خورشت های اصیل و فوق العاده خوش طعم ایرانی ست.این خورش از غذاهای اصیل خراسان رضوی به حساب می آید و مواد اصلی آن آلو و گوشت می باشد.البته می توانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید که این بستگی به ذائقه افراد خانواده دارد. این غذا انواع مختلفی دارد که در سایت می توانید مدلهای دیگر این غذا را ببینید. یکی از مهمترین مواد این غذا همان طور که مشخص است آلو می باشد.آلو انواع مختلفی دارد. و شما با هر مدلی از آلو که دوست داشته باشید می توانید این خورش را تهیه کنید اما آنچه که در زمینه آلو اهمیت دارد این است که زمانی که می خواهید از این ماده برای غذا استفاده کنید بهتر است نوع گوشتی آن را انتخاب کنید.آلو، یک میوه تک‌هسته‌ای که از لحاظ رنگ، شکل و اندازه دارای گونه‌های متفاوتی است. آلو ارزش تغذیه‌ای فراوانی دارد. این میوه را هم به صورت خام می‌توان خورد و هم درون انواع خوراک از آن استفاده کرد. آلو انواع گوناگونی دارد که شامل: آلوسیاه ، آلو زرد ، آلوچه ، آلو بخارا ، آلوقطره طلا ، آلو قیصی ، آلو مویزی ، آلوی کوهی. آلوسگی ، آلو برقانی و … است. مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیش‌گیری از بروز بیماری‌های قلبی ـ عروقی، سرطان، بیماری‌های گوارشی ، کاهش چربی و … نقش بسزایی در سلامت انسان دارد. آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدان‌ها است. این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن می‌باشد که با اثر آنتی اکسیدانی خود رادیکال‌های آزاد اکسیژن را خنثی می‌کند.  فیبر موجود در آلو سبب افزایش رشد و تکثیر باکتری‌های مفید و مانع از رشد باکتری‌های مضر در داخل روده می‌شود. در عین حال بر اثر تخمیر فیبر در داخل روده، اسید بوتیریک تولید می‌شود که منشا انرژی برای سلول‌های روده است و به‌این ترتیب به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند. از انواع دیگر خورش می توان به : خورش قلیه ترش ، خورش غوره مسما ، فسنجان گیلانی و خورش سیب اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم
  • گام 2سپس گوشت ها را به قطعات دلخواه تقسیم کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم .
  • گام 3در این مرحله مقداری آب به گوشت اضافه می کنیم تا پخته شود.
  • گام 4بعد از پخت گوشت نمک را به آب اضافه می کنیم تا گوشت طعم بگیرد.
  • گام 5سپس آلو پخته شده را به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم پخته شوند.
  • گام 6بعد از مدتی خلال بادام و زعفران و گلاب را به مواد در حال پخت اضافه می کنیم و شعله را کم کرده تا غذا به آرامی بپزد و مواد خوب با هم مخلوط شوند.
  • گام 7زمانی که خورش جا افتاد شکر را به آن اضافه می کنیم.(مقدار شکر را با توجه به ذائقه افراد می توان تغییر داد).

مواد لازم:

  • گوشت : 500 گرم
  • آلو : 250 گرم
  • خلال بادام : یک استکان
  • گلاب : یک استکان
  • شکر : نصف پیمانه
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • روغن : 3 قاشق سوپ خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زعفران : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir