توضیحات
کیوسکی مرغ یک غذای روسی، لهستانی و اکراینی است که با سینه یا فیله مرغ تهیه می شود.کیوسکی مرغ یک نوع مرغ سوخاری است که با استفاده از آرد سوخاری، آرد سفید و تخم مرغ درست می شود. تفاوت اصلی این غذا با مرغ سوخاری معمولی در مواد میانی مرغ است. معمولا از جعفری، کره و پنیر پیتزا برای پر کردن میان کیوسکی مرغ استفاده می شود.برای بهتر شدن ظاهر این غذا می توانید از گوشت سینه مرغ که استخوان آن کاملا جدا شده و فقط کتف آن به گوشت چسبیده است استفاده کنید. با سینه مرغ بی استخوان یا فیله مرغ نیز می توانید کیوسکی خود را تهیه کنید.
در تهیه این خوراک می توانید به جای استفاده از نمک از سس سویا برای مزه دار کردن غذا استفاده کنید.
به مواد میانی کیوسکی می توانید کره و فلفل دلمه ای نیز بیفزایید.
برای جلوگیری از وا رفتن کیوسکی در حین سرخ شدن حتما آن را در مدت زمان های گفته شد در یخچال و فریزر قرار دهید.
کیوسکی را روی شعله ملایم سرخ کنید تا کاملا سوخاری و مغز پخت شود.
پس از سرخ کردن کیوسکی آن را از روغن در آورده و روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کیوسکی مرغ را همراه با سیب زمینی سرخ شده یا پوره سیب زمینی و سالاد یونانی و سالاد خرچنگ (که یک سالاد روسی است) سرو کنید.
از غذاهای معروف اروپای شرقی به ویژه آشپزی روسی می توانیم به ماشروم جولیان، واتروشکا، پلمنی، پیراشکی روسی و… اشاره کرد. دستور تهیه تمام این غذاهای خوشمزه در سایت خوردنی ها قرار داده شده است.
پنیر پیتزا، موزارلا و پارمسان