کیوسکی مرغ

خوراک , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ
  • کیوسکی مرغ

توضیحات

کیوسکی مرغ یک غذای روسی، لهستانی و اکراینی است که با سینه یا فیله مرغ تهیه می شود.کیوسکی مرغ یک نوع مرغ سوخاری است که با استفاده از آرد سوخاری، آرد سفید و تخم مرغ درست می شود. تفاوت اصلی این غذا با مرغ سوخاری معمولی در مواد میانی مرغ است. معمولا از جعفری، کره و پنیر پیتزا برای پر کردن میان کیوسکی مرغ استفاده می شود.برای بهتر شدن ظاهر این غذا می توانید از گوشت سینه مرغ که استخوان آن کاملا جدا شده و فقط کتف آن به گوشت چسبیده است استفاده کنید. با سینه مرغ بی استخوان یا فیله مرغ نیز می توانید کیوسکی خود را تهیه کنید.
در تهیه این خوراک می توانید به جای استفاده از نمک از سس سویا برای مزه دار کردن غذا استفاده کنید.
به مواد میانی کیوسکی می توانید کره و فلفل دلمه ای نیز بیفزایید.
برای جلوگیری از وا رفتن کیوسکی در حین سرخ شدن حتما آن را در مدت زمان های گفته شد در یخچال و فریزر قرار دهید.
کیوسکی را روی شعله ملایم سرخ کنید تا کاملا سوخاری و مغز پخت شود.
پس از سرخ کردن کیوسکی آن را از روغن در آورده و روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کیوسکی مرغ را همراه با سیب زمینی سرخ شده یا پوره سیب زمینی و سالاد یونانی و سالاد خرچنگ (که یک سالاد روسی است) سرو کنید.

از غذاهای معروف اروپای شرقی به ویژه آشپزی روسی می توانیم به ماشروم جولیان، واتروشکا، پلمنی، پیراشکی روسی و… اشاره کرد. دستور تهیه تمام این غذاهای خوشمزه در سایت خوردنی ها قرار داده شده است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سینه مرغ را از وسط باز کنید.
  • گام 2سپس آن را با یک گوشت کوب به آرامی بکوبید تا بازتر و نازک تر شود.
  • گام 3به هر دو طرف مرغ نمک، فلفل و آویشن و فلفل پاپریکا بزنید.
  • گام 4مرغ را در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد.
  • گام 5روی یک سلفون جعفری های خرد شده را با پنیر پیتزا مخلوط کرده و کمی با هم ورز دهید.
  • گام 6مواد را بوسیله سلفون لوله کرده و سفت بپیچانید.
  • گام 7سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر نگهداری کنید.
  • گام 8مرغ را از یخچال در بیاورید و روی یک سلفون قرار دهید.
  • گام 9مواد میانی (جعفری و پنیر پیتزا) را از فریزر دربیاورید و سلفون را باز کنید و مواد را در وسط مرغ قرار دهید.
  • گام 10مرغ را آرام و با دقت رول کنید.
  • گام 11سلفون را نیز دور آن بپیچید و برای ۱ ساعت مجدد داخل فریزر قرار دهید.
  • گام 12این کار به منسجم ماندن مواد در حین سرخ شدن کمک می کند.
  • گام 13یک تخم مرغ بشکنید و زرده و سفیده آن را با یکدیگر مخلوط کنید.
  • گام 14سپس مرغ را از فریزر در آورده و به تخم مرغ آغشته کنید.
  • گام 15بعد آن را درون آرد سفید قرار داده، مجددا به تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته کنید.
  • گام 16برای اطمینان از وا نرفتن مواد میانی مرغ در حین سرخ شدن سر و ته مرغ را با خلال های چوبی محکم کنید.
  • گام 17درون تابه روغن بریزید و تا داغ شدن آن صبر کنید.
  • گام 18سپس کیوسکی را درون آن قرار دهید.
  • گام 19کیوسکی را با دمای ملایم سوخاری کنید که کاملا مغز پخت شود.

مواد لازم:

  • سینه مرغ : ۱ عدد
  • پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری
  • جعفری خورد کرده : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • آرد سفید : به مقدار لازم
  • آرد سوخاری : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • ادویه دلخواه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir