منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شش انداز
  • شش انداز

توضیحات

شش انداز از غذاهای سریع و معروف شهرهای زنجان و گیلان است . در گیلان این غذا با بادمجان تهیه می شود و جزء پش غذا می باشد.
اما امروز در اینجا ما می خواهیم راجع به شش انداز استان زنجان صحبت کنیم که طرز تهیه اش با مشابه آن در گیلان متفاوت است.
این غذا انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی تهیه می شود .
شش انداز از غذاهای معروف چهارشنبه سوری زنجان است که در این شب تهیه شده و مصرف می شود.این غذا به دلیل سردسیر بودن این استان و نیاز به کسب انرژی لازم از غذای سالم به وجود آمده، شش انداز یعنی ترکیب شش ماده‌ی غذایی! یعنی این غذای ساده در عین حال مغذی از خرما، تخم‌مرغ، پیاز، گردو، کشمش و روغن تهیه می‌شود. برخی شیره‌ی انگور یا دارچین هم به آن اضافه می‌کنند. پیاز سرخ شده را با گردو و سپس کشمش و خرما تفت می‌دهند و آنگاه تخم‌مرغ‌های هم‌زده شده را به آنها اضافه می‌کنند. در آخر شیره‌ی انگور را روی آن می‌ریزند و با کشمش و گردو تزیین می‌کنند. برخی آن را با برنج و برخی دیگر به صورت خوراک نوش جان می‌کنند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیازها را خرد کرده و سرخ می کنیم ته ظرف می ریزیم به طوری که ته ظرف را بپوشاند.
  • گام 2سپس آلوچه بدون هسته و زرشک ، گردو و خرمای خرد شده را روی پیازها می ریزیم و تفت می دهیم.
  • گام 3تخم مرغ را در ظرف دیگر هم زده روی مواد قبلی اضافه می کنیم و روی شعله می گذاریم تا به آرامی بپزد.
  • گام 4پس از پخت کامل تخم مرغ غذا اماده سرو است.

مواد لازم:

  • تخم مرغ : 4 عدد
  • پیاز : 4 عدد
  • آلوچه : به مقدار لازم
  • زرشک : به مقدار لازم
  • گردو خرد شده : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • خرما : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir