مراحل:
- گام 1ابتدا پیازها را پاک کرده به صورت خلالی خرد می کنیم.
- گام 2میگوها را نیز تمیز می کنیم .
- گام 3سپس پیازها را با روغن کم و حرارت پایین تفت می دهیم .
- گام 4سپس میگو ها را اضافه کرده در ظرف را می بندیم وحرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود و کمی سرخ شوند.
- گام 5در این هنگام ادویه ، نمک ، فلف ورب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم وتفت می دهیم.
- گام 6سپس حرارت اجاق را کم کرده چند دقیقه می گذاریم تا غذا کمی جابیفتد.
- گام 7در آخر غذا را درظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.