منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس
  • کوفته ازمیر با سس

توضیحات

کوفته ازمیر با سس یکی از غذاهای سنتی ترکیه می باشد که طرفداران زیادی دارد و این محبوبیت آوازه این غذا را به کشورهای همسایه ترکیه نیز رسانده است از جمله مردم ایران که علاوه بر غذاهای سنتی و اصیل خود علاقه دارند که غذاهای سنتی کشورهای دیگر را نیز تست کنند.شاید جالب باشد که بدانید این کوفته شبیه کوفته های سنتی ما همچون کوفته تبریز نیست و تفاوت های زیادی با آن دارد.کوفته در زبان ترکی استانبولی همان کتلت ایرانی است که دارای تنوع زیادی است و بعد از پخت معمولا با سس گوجه فرنگی و رب و پنیرهای آب شده و یا سس مخصوص پیاز قرمز و سماق سرو می شود. در اینجا یکی از مشهورترین نوع کوفته را که همان کوفته ازمیر است را آموزش می دهیم که همراه با سیب زمینی سرخ شده درست می شود و سپس در سس گوجه فرنگی غوطه ور شده و لای نان سرو می شود. به دلیل فرهنگ غنی که در کشورهای آسیایی وجود دارد این امر باعث شده است تا اکثر شهرهای این کشورها غذاهایی با شرایط آب و هوایی خاص خود تهیه کنند.مثلاً همین کوفته در شهرهای مختلف ترکیه به روش های مختلفی تهیه می شود و به همین جهت دارای نامهای مختلفی می باشد.مثلاً در ازمیر به نام کوفته ازمیر سرو می شود یا در در آدانا با نام کوفته کوفته سی طبخ می شود و همچنین شهرهای دیگر این کشور که نام های دیگری را بر اساس تاریخچه خود به آن اختصاص داده اند.همان طور که در بالا گفته شد این غذا شباهت بسیار زیادی به کتلت ایرانی دارد اما یک تفاوت بسیار جالب دارد و آن هم اینکه در آن از فلفل سبز یا همان فلفل دلمه ای استفاده می شود.یکی از مزیت های استفاده از این فلفل این است که مانند فلفل های دیگر تند نیست و به راحتی می توانید استفاده کنید. از انواع دیگر کوفته ها می توان به : کوفته مرغ ، کوفته ، کوفته و شوروا  و کوفته قلقلی با سس انار اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1پیازهارا رنده کنید و جعفری و نعناع تازه را هم خرد کنید.
  • گام 2پیاز رنده شده و سیر له شده و پودر نان و جعفری و گوشت و نمک و فلفل و تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید و کم کم آب را بخوردش بدهید تا حالت چسبندگی بگیرد.
  • گام 3مواد را خوب ورز دهید و به مدت ۳۰دقیقه در یخچال استراحت بدهید.
  • گام 4مواد را به صورت گرد یا بیضی شکل دهید و کناری بگذارید.
  • گام 5سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به شکل دلخواه خودتان خرد کنید.
  • گام 6حالا در ظرف مخصوص فر به صورت یک در میان اول سیب زمینی و بعد کوفته سپس گوجه فرنگی خرد شده بچینید و تا انتهای مواد این کار را تکرار کنید.
  • گام 7-فلفل های سبز را روی مواد قرار دهید.
  • گام 8در انتها سس آماده شده را روی مواد ریخته و روی ظرف را با فویل بپوشانید.
  • گام 9مواد را در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۴۰دقیقه بپزید.
  • گام 10طرز تهیه سس
  • گام 11مقداری روغن را در ماهیتابه داغ کنید سپس رب را در آن تفت داده و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن بریزید .
  • گام 12نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها یک پیمانه آب به سس اضافه کرده و اجازه بدهید کمی غلیظ شود. رب را تفت دهید.
  • گام 13پوره گوجه فرنگی را به رب تفت داده شده اضافه کنید.
  • گام 14به سس آویشن و نمک و فلفل و آب اضافه کنید . در ظرف را بسته و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده : 500 گرم
  • پیاز : 2عدد متوسط
  • تخم مرغ : 1عدد
  • جعفری خرد شده :3قاشق غذا خوری
  • پودر نان سوخاری ساده : 2پیمانه
  • سیر : 2حبه
  • نمک : به میزان لازم
  • پودر فلفل سیاه : به میزان لازم
  • آب : 1/4 پیمانه
  • نعناع : تازه یا خشک
  • روغن : برای سرخ کردن سیب زمینی
  • سیب زمینی : 6عدد
  • فلفل سبز شیرین : 6عدد
  • گوجه فرنگی : 2عدد حلقه ای خرد شده
  • مواد لازم برای سس :
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی پوره شده : 2 عدد بدون پوست
  • آب : 1 پیمانه
  • روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • پودر فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • پودر آویشن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir