توضیحات
کدوبره یک غذای ساده مازندرانی است که مواد اولیه آن کدو سبز، تخم مرغ، گوجه و سیب زمینی است. تهیه این غذای سنتی کمتر از ۴۰ دقیقه زمان می برد. در مرحله پایانی پخت غذا می توانید روی آن کمی فلفل سیاه و پونه بپاشید و در قابلمه را بگذارید تا کمی عطر و بوی غذا و ادویه با هم مخلوط شود. برای خوشمزه تر شدن این خوراک می توانید روی آن کمی پنیر پارمزان یا پروسس رنده کنید. روی غذا را می توانید با ماست خامه ای تزیین کنید. کدوبره را می توانید به عنوان ناهار، شام یا میان وعده میل کنید.
مصرف کدوسبز برای کاهش وزن و کنترل چربی خون بسیار موثر است. کدوسبز منبع غنی ویتامین C، ویتامین A ، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می شود. کدو سبز مقدار قابل توجهی از منگنز و ویتامین B1 و B6 بدن را تامین می کند. کدوسبز را می توانید به صورت خام یا بخار پز شده مصرف کنید. همچنین آب کدو سبز را با آب هویج مخلوط کرده و میل کنید.
از غذاهای محبوب و پرطرفداری که با کدوسبز درست می شود می توان به اسنک کدوسبز خام که یک میان وعده خوشمزه است و به آسانی تهیه می شود، اشاره کرد. برای تهیه این اسنک کافی است کدوها را خرد کرده و به نمک دریایی آغشته و سرو کنید. بورانی کدوسبز یکی دیگر از غذاهای معروفی است که با این صیفی جات درست می شود. برای تهیه این غذا باید کدو را رنده کرده و روی آن ماست و سیر رنده شده بریزید.
اگر فرزند خردسالی دارید که به مزه کدو سبز علاقه ندارد می توانید آن را به صورت سس ماکارونی درآورده و روی غذایش بریزید. همچنین می توانید با استفاده از دستگاه نودل ساز کدو سبز را به صورت رشته های اسپاگتی درآورده و با گوجه فرنگی، هویج و فلفل دلمه ای تزیین کنید.
سایر غذاهای مازندرانی که پیش از این دستور پختشان را در خوردنی ها قرار داده ایم، مانند کوی ترشک، شامی بابل و ترش واش خورش را از دست ندهید.