کباب علی نازیک

کباب , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک
  • کباب علی نازیک

توضیحات

علی نازیک یکی از کباب های محلی کشور ترکیه می باشد. این کباب در میان مردم خاورمیانه از محبوبیت خاصی برخوردار است، همچنین در ایران نیز برای خود جایگاهی ایجاد کرده است. اگرچه ایران خود دارای انواع کباب ها می باشد ولی علی نازیک نیز توانسته شهرت خود را حفظ کند و در بین ایرانیان نیز دارای جایگاه ویژه ای شود. دستور غذایی این کباب بر اساس منطقه ها متفاوت است و هر ناحیه ای بر اساس ذائقه خود از مواد مختلفی برای طعم دار کردن این کباب استفاده می کنند. ترکیه یکی از کشورهای همسایه ایران است و بیشتر غذاهای این کشور با ذائقه ما ایرانیان هماهنگ است، در نتیجه کباب علی نازیک نیز به ذائقه ی ایرانیان نزدیک است و به راحتی می توانید آن را در خانه خود تهیه کنید واز طعم دلپذیر آن لذت ببرید. این کباب مانند بیشتر کباب ها از گوشت تهیه می شود. گوشت در بیشتر اوقات ماده ی پایه ی کباب ها می باشد. بادمجان ماده اصلی دیگر این کباب می باشد که باید به صورت بورانی استفاده گردد. منظور از بورانی کبابی کردن آن است که می توانید بر روی گاز به راحتی بادمجان ها را کباب کنید و پوست آن را بکنید. از این غذا می توانید به عنوان یک وعده ی کامل نهار و یا شام استفاده کنید. کباب علی نازیک جزو دسته ی کباب ها می باشد . مواد اولیه ی این کباب را به راحتی می توانید تهیه کنید و مواد آن زیاد نیست در نتیجه به آسانی قابل تهیه است و هزینه ی زیادی را برای شما برجا نمی گذارد. بهتر است با ما برای دستور پخت این کباب ترکیه ای همراه شوید تا مشاهده کنید که به چه راحتی می توانید یک کباب خوشمزه را برای خانواده تان درست کنید.

از انواع دیگر کباب می توان به : آدانا کباب ، کوفته کباب ترکی ، کباب حسینی و کباب برنجی اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1گوشت را به اندازه ی کبابی(تکه تکه) قسمت کنید و همراه ادویه ها و نمک طعم دار کنید.
  • گام 2بهتر است به آن یکی دو ساعت وقت بدهیم تا طعم دار شود.
  • گام 3بادمجان های بورانی را تهیه کنید.
  • گام 4آنها را کبابی کرده و پوست شان را بگیرید.
  • گام 5سپس آن ها را ساطوری کنید.
  • گام 6سیر له شده را به بادمجان ها اضافه کنید.
  • گام 7ماست را به همراه فلفل، آویشن، پاپریکا و نمک به بادمجان اضافه کنید.
  • گام 8در ظرفی دیگر پیاز داغ را تهیه کنید و گوشت طعم دار را به آن اضافه کنید و سرخ کنید.
  • گام 9سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  • گام 10نمک را به همراه زردچوبه و فلفل اضافه کنید.
  • گام 11سپس مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد.
  • گام 12در نهایت بورانی بادمجان را در ظرف مناسب بریزید و سس گوشت را روی آن بریزید.
  • گام 13حال می توانید این غذا را با نان سرو کنید.

مواد لازم:

  • بادمجان : 3 عدد
  • ماست چکیده : یک پیمانه
  • سیر : 3 حبه
  • گوشت سر دست گوسفندی : 300 گرم
  • پیاز : متوسط 1عدد
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  • آب : یک پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • پاپریکا : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir