آدانا کباب

کباب , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب
  • آدانا کباب

توضیحات

آدانا کباب یا همان کوبیده آدانایی از غذاهای معروف کشور ترکیه است. هر سیخ آدانا کباب از کوبیده معمولی بسیار بزرگتر و پهن تر است. آدانا کباب را روی سیخ های پهن به صورت لوله ای درست می کنند. این کباب ترکی بی نظیر و خوشمزه را باید به عنوان ناهار یا شام استفاده کنید. آدانا کباب غذای بسیار سنگینی است ، پس لازم نیست که مخلفات خاص یا غذای دیگری کنار این کباب تدارک ببینید. مایه اصلی آدانا کباب ترکیبی از گوشت گوساله، گوشت گوسفندی و چربی دم گوسفند است.آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب می‌شود. این کباب به نام آدانا پنجمین شهر بزرگ ترکیه نامگذاری شده و در اصل به عنوان «قیما کباب» یا قیما در آدانا مرسین در جنوب شرقی ترکیه نامگذاری شده است.گوشت قرمز منبع غنی پروتئین است. مقدار زیادی از اسید آمینه های مورد نیاز بدن توسط گوشت تامین می شوند. املاح معدنی به ویژه آهن و روی در گوشت بسیار زیاد هستند که برای زنان باردار و کودکانی که کمبود آهن دارند بسیار مفید است. کمبود روی در بدن باعث اختلالات رشد می شود. این کباب معمولا بدون چلو و با سالاد یا نان سرو می شود. در روش سنتی میل کردنِ این غذا، تکه ای از کباب را در نان مخصوص ترکی قرار می دهند و روی آن سالاد می ریزند. سالاد مخصوص آن ترکیبی از پیاز، گوجه، جعفری، روغن زیتون و آبلیمو است. برای این غذا می توانید انواع سس ها را در خانه تهیه کنید و با غذا میل کنید. اگر به خانواده کباب ها علاقه دارید سری هم به دستور پخت های کباب حسینی، سوسه کباب سیکا ، کباب تابه ای ، پلو کباب محلی و کباب ترش بزنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1گوشت چرخ کرده گوسفندی، گوساله و چربی دم گوسفندی را در یک ظرف با فلفل قرمز خرد شده مخلوط کنید.
  • گام 2نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را نیز به مواد اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید.
  • گام 3روی مایه آدانا کباب را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • گام 4برای تهیه سالاد پیازها را خلالی و گوجه ها را نگینی خرد کنید.
  • گام 5سماق، نمک، فلفل، روغن زیتون، آبلیمو و جعفری را با مواد اولیه سالاد مخلوط کنید.
  • گام 6بعد از یک ساعت مواد کباب را از یخچال دربیاورید. دوباره ورز دهید. مایه را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • گام 7دست هایتان را مرطوب کنید و گوشت ها را به سیخ بزنید.
  • گام 8گوشت های به سیخ زده شده را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
  • گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 500 گرم
  • چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): 150 گرم
  • فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • پیاز بزرگ :یک عدد
  • جعفری :سه قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی :سه عدد
  • سماق :یک قاشق غذاخوری
  • آب لیموی تازه :دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir