منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ
  • کباب برگ

توضیحات

کباب برگ یکی از معروف ترین کباب های ایران است که طرفدران زیادی دارد.این کباب معمولا از گوشت لخم گوسفند و یا مغز ران گوساله تهیه می شود. کباب برگ غذایی ست که معمولا خارج از خانه و در رستوران ها تهیه می شود و به مصرف می رسد.اما ما امروز می خواهیم شما را با طرز تهیه این غذای خوشمزه در داخل خانه آشنا کنیم.هر چند که بهتر است هنگام کباب کردن آن در بیرون از منزل و فضای آزاد باشید . مهمترین قسمت تهیه این کباب طعم دار کردن آن است که به شما توضیح می دهیم. کباب برگ معمولا به همراه برنج و گوجه مصرف می گردد.گفته می شود که بهترین چلوکباب‌های ایران در شهرهای تبریز، قزوین، مشهد، تهران، اصفهان،محلات و قم عرضه می‌شود.اما این را هم بدانید که شهرهای غربی ایران همچون کردستان ، لرستان و کرمانشاه نیز از این قاعده مستثنی نبوده و آنها نیز به دلیل گوشت تازه و سالمی که در اختیار دارند در زمره بهترین تهیه کنندگان کباب نیز هستند.اعتمادالسلطنه در نوشته هایش نقل می کند و می نویسد اولین چلوکبابی نامش نایب بوده است که در بازار تهران قرار داشته است و شبیه رستورانهای اروپائیان غذا را بر روی میز سرو می کرده است. ولی اسناد دیگری نیز موجود می باشد که اولین چلوکبابی در تبریز نزدیک مرز با قفقاز تاسیس شده بوده است.چلوکباب نایب یکی از قدیمی ترین چلوکبابی های تهران بوده است. این چلوکبابی توسط دکتر حسین یزدان منش که دارای مدرک دکترا در رشته جامعه شناسی از فرانسه می باشد اداره می شود و غذاهایی که در آن ارائه می شود بسیارخوشمزه هستند.در سالهای اخیر نیز کباب برگ و کوبیده در سایز بزرگ که بزرگتر از اندازه استاندارد است تب زیادی پیدا کرده است که چلوکباب پهلوانی جزء اولین مکانهایی بود که کبابهایش بزرگتر از اندازه عادی بوده است و می توان به عنوان بنیانگذار این نوع کبابها از آن نام برد. از انواع دیگر کباب می توان به : کباب ترش ، پلو کباب محلی و کباب برنجی اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوشت را روی یک سطح صاف مانند تخته گوشت قرار می دهیم و با پشت کارد یا استیک کوب گوشت را پهن می کنیم.
  • گام 2گوشت را باید به خوبی بکوبیم تا ضخامت آن کمتر از نیم سانتی متر شود.
  • گام 3حالا یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و قطعات گوشت کوبیده شده را داخلش می ریزیم.
  • گام 4پیاز ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه روی گوشت ها می ریزیم.
  • گام 5پس از پیاز ، فلفل سیاه و روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم.
  • گام 6مواد را با دست خوب مخلوط می کنیم تا مواد به تمام نقاط گوشت برسد.
  • گام 7پس از مخلوط کردن مواد درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و ظرف را به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت استراحت کند و طعم بگیرد.
  • گام 8پس از اینکه گوشت طعم دار شد باید آنرا سیخ کنیم.
  • گام 9برای سیخ کردن ابتدا قطعات گوشت را روی تخته گوشت قرار می دهیم و با دست ثابت نگه می داریم سپس سیخ را از میان گوشت رد می کنیم و به همین ترتیب تمام گوشت ها را سیخ می کنیم و نمک روی گوشت ها می زنیم.
  • گام 10حالا نوبت کباب کردن گوشت هاست ، برای این منظور پس از اینکه ذغال را روشن و آماده کردیم سیخ ها را روی منقل می چینیم و سیخ ها را می چرخانیم تا گوشت به خوبی و یکنواخت کباب شود.
  • گام 11در این میان می توانیم با کره آب شده روی گوشت در حال کباب شدن بمالیم و کباب را نرم تر کنیم.
  • گام 12کباب شما آماده است.

مواد لازم:

  • گوشت راسته : ۱ کیلوگرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • گوجه فرنگی : ۵ عدد
  • روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir