کباب تابه ای

کباب , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای
  • کباب تابه ای

توضیحات

کباب تابه ای یکی از راحت ترین مدل های کباب است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید. این کباب همانند کباب کوبیده با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می شود. با این تفاوت که این غذا در خانه و روی گاز و در ماهیتابه درست می شود و خبری از سیخ و منقل نیست. خوشمزگی این غذا به آبی ست که از پخت گوشت به همراه آب گوجه به وجود می آید.برای طبخ این غذا معمولا از گوشت چرخ کرده گوسفند که لذیذتر است استفاده می گردد. این غذا حتما باید آبدار تهیه شود تا خوشمزگیش را نشان دهد . یکی از چاشنی هایی که برای کباب لازم است و معمولا کنار آن سرو می شود سماق است در صفحات قبل تعدادی از خواص سماق را گفتیم در اینجا به ادامه آن می پردازیم.سماق حاوی مقادیر بالای ویتامین C می باشد که باعث کاهش چروک پوست شده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.جوشانده برگ، ریشه و ساقه سماق را بر روی لکه های سفید و قهوه ای پوست صورت بمالید، آن ها را درمان می کند.سماق حاوی آنتی اکسیدان هایی است که باعث سم زدایی از کبد شده و به درمان کبد چرب کمک می کند، همچنین مصرف سماق می تواند ویروس هپاتیت B را درمان کند.مطالعات متعدد نشان داده که تانن های موجود در سماق باعث کاهش کلسترول و چربی خون بالا شده و به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کند. سماق می تواند باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت شود.مقادیر بالای ویتامین C موجود در سماق و دمنوش سماق خاصیت چربی سوزی دارد و برای لاغری شکم و کاهش وزن مفید می باشد.پودر سماق برای درمان تهوع و استفراغ دوران بارداری مفید می باشد، برای رفع تهوع و استفراغ بارداری پودر سماق را با زیره و آب سرد مخلوط کنید و بخورید.سماق حاوی مقادیر بالای تانن بوده که اشتها را تحریک کرده و برای درمان معده درد و زخم معده مفید است و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. از انواع دیگر کباب می توان به : کباب برگ ، کباب حسینی ، کباب ترش و پلو کباب محلی اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا یک کاسه جا دار انتخاب می کنیم و گوشت چرخ کرده را داخل کاسه می ریزیم.
  • گام 2در مرحله بعد پیاز را به صورت جداگانه در یک ظرف دیگر با رنده ریز رنده می کنیم
  • گام 3پس از اینکه آب پیاز را گرفتیم به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
  • گام 4مواد را به خوبی ورز می دهیم ، تا یکدست و منسجم شوند.
  • گام 5مایه کباب را باید مانند کباب کوبیده خوب ورز دهیم تا در پایان کباب بهتری داشته باشیم.
  • گام 6یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و در حدی که فقط چرب شود چند قطره روغن داخل تابه می ریزیم.
  • گام 7مایه کباب را با دست درون تابه می ریزیم و به صورت یکسان با فشار کف دست تخت می کنیم.
  • گام 8حرارت زیر تابه باید ملایم باشد.
  • گام 9درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب موجود در گوشت تبخیر شود
  • گام 10سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.
  • گام 11اجازه می دهیم گوشت کمی خودش را بگیرد سپس آنرا به صورت طولی در ماهیتابه برش می زنیم.
  • گام 12حرارت زیر تابه را ملایم تر می کنیم و به سراغ تهیه سس می رویم.
  • گام 13برای تهیه سس ،رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را داخل یک تابه کوچک می ریزیم.
  • گام 14سپس مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مقداری از آب موجود در تابه تبخیر شود و سس غلظت کافی را به دست بیاورد.
  • گام 15پس از اینکه سس آماده شد ، کباب ها را بر می گردانیم تا سمت دیگر کباب ها هم سرخ شود.
  • گام 16سپس سس را روی کباب ها می ریزیم.
  • گام 17در این مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و درون تابه قرار می دهیم تا با آماده شدن کباب ، گوجه فرنگی ها نیز هم کاملا نرم شوند.
  • گام 18پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • گوجه فرنگی : ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : به اندازه کافی
  • فلفل سیاه : به اندازه کافی
  • نمک : به اندازه کافی
  • روغن مایع : به اندازه کافی

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir