کباب تابه ای در فر

کباب , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر
  • کباب تابه ای در فر

توضیحات

کباب تابه ای در فر یکی از خاص ترین و البته لذیذ ترین غذاهای ایرانیان محسوب می شود.این غذا تقریبا همان کباب تابه ای معمولی است با این تفاوت که در فر تهیه می شود. کمتر کسی پیدا می شود که کباب دوست نداشته باشد. کباب کردن گوشت نسبت به دیگر روش های سرخ کردن گوشت سالم تر است. ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که نباید کباب را روی درجه حرارت زیاد تهیه کنید زیرا ممکن است خواص مفید گوشت را از بین برده و مواد مصرفی تولید کند.
اکثر کباب ها از گوشت قرمز تهیه می شوند. یکی از بهترین منابع تأمین پروتئین، مصرف گوشت کبابی است. از این رو افراد باید در رده های سنی مختلف روزانه ۶۰ الی ۱۵۰ گرم گوشت مصرف کنند.علاوه بر این که گوشت پروتئین دارد آهن و روی آن نیز برای بدن ما مفید می باشد.بهترین شیوه ی خوردن کباب این است که همراه با نان یا برنج، سماق، سزیجات، لیمو تازه، پیاز مصرف شود تا چهار گروه اصلی غذایی تکمیل شود. پس هنگام خرید نباید از این مخلفات غافل شوید.
علاقه به پخت کباب فقط منحصر به کشورمان ایران نمی باشد بلکه مردم خاورمیانه و کشورهای آسیایی و عربی به پخت کباب علاقه دارند و در این کشورها نیز کباب های متنوعی یافت می شود اما کباب ایرانی طعم و مزه دلپذیرتری دارد. در پخت این کباب ها از ادویه جات مختلفی استفاده می شود که طعم و مزه ی خاصی به کباب می دهد. از معروف ترین کباب های ایرانی می توان به کباب برگ، کباب کوبیده، کباب بختیاری، حسینی، کباب ترش و …. اشاره کرد.
ذکر این نکته مهم است که کباب غذای خوشمزه ای است اما به همه ی افراد توصیه نمی شود که آن را مصرف کنند مثلا اگر مبتلا به بیماری نقرس هستید نباید به گوشت قرمز دست بزنید.
دقت داشته باشید که گوشت را از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید و به این نکته توجه کنید که گوشت ها نباید چربی زیادی داشته باشند زیرا هر قدر چربی کم تر باشد کباب سالم تری خواهید داشت.

مراحل:

  • گام 1گوشت را در ظرف مناسبی ریخته و پیازهای رنده شده را روی آن می ریزیم .
  • گام 2نمک و فلفل و جوش شیرین را هم اضافه می کنیم .
  • گام 3سپس خیلی خوب مواد را ورز می دهیم .
  • گام 4حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم .
  • گام 5بعد از یک ساعت تابه ای مناسب یا سینی فر را آماده کرده کمی چرب می کنیم .
  • گام 6سپس گوشت آماده شده را از یخچال بیرون آورده و در تابه یا سینی فر پهن می کنیم .
  • گام 7فر را با حرارت ملایم و روی درجه کم روشن می کنیم.
  • گام 8سپس تابه ای که گوشت در آن است را داخل فر قرار می دهیم.
  • گام 9وقتی که قسمت زیر کباب طلایی شد (پس از 15 دقیقه چک شود)با کارد آن را برش زده و سپس با کفگیر برش های کباب را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود .
  • گام 10پس از آنکه کباب کامل پخت آن را از فر در می آوریم.
  • گام 11سپس کمی کره به اندازه یک تکه کوچک سر چنگال می زنیم و بر روی تمام کباب می مالیم و در دیس می گذاریم و اطراف آن ها را با سبزی تزئین می کنیم.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ شده کم چربی : 600 گرم
  • پیاز متوسط رنده شده : 3 عدد بزرگ
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir