منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوفته کباب ترکی
  • کوفته کباب ترکی

توضیحات

کوفته کباب ترکی یک غذای محبوب و شگفت انگیز است. این غذا در کشور ترکیه بسیار پرطرفدار و محبوب است. کوفته کباب ترکی مثل اسکندر کباب، شاورما و دونر با سلیقه ما ایرانی ها جور در می‌آید. برای تهیه این غذا گوشت چرخ کرده را به شکل کوفته در می‌ آورند. تهیه این غذا بسیار ساده است و اصلا وقت گیر نیست. شما می توانید متناسب با ذائقه‌ تان مواد و ادویه های این غذا را کم و زیاد کنید.
این مدل کوفته را هم می توانید به صورت کبابی و گریل شده و هم سرخ شده درست کنید. برای سرخ کردن کوفته کباب از یک تابه چدنی استفاده کنید. مقدار کمی روغن بریزید و کوفته ها را سرخ کنید. برای سرخ کردن کوفته ها می توانید از سیخ های چوبی نیز کمک بگیرید.

اگر با اصول کباب درست کردن آشنایی ندارید حتما نکته های زیاد را بخوانید:
۱- برای اینکه مزه واقعی پیاز، فلفل دلمه ای به خرد گوشت برود بهتر است که آن ها را کاملا رنده کنید.
۲- اگر از طعم های جدید استقبال می کنید حتما از ماست موسیر، خامه، سس مایونز یا روغن زیتون در مایه کبابتان استفاده کنید. دقت کنید که همه این مواد را با هم قاطی نکنید! فقط از یکی برای طعم دادن به مایه کباب استفاده کنید.
۳- ادویه تلخ مثل دارچین، سماق و پودر لیمو را فراموش کنید. این ها باعث تلخ مزه شدن غذا می شوند.
۴- گوجه، فلفل دلمه‌ ای و پیاز کبابی را فراموش نکنید.
۵- به گوشت آرد ، پودر سوخاری و زردچوبه اضافه نکنید.
۶- سیخ هایتان را نمناک کنید تا کباب ها بهتر به سیخ بچسبند.
۷- آب پیاز را کاملا بگیرید. یپاز آب دار باعث ریختن کباب از روی سیخ می شود.

اگر از تهیه کباب های خانگی لذت می برید حتما سری به دستور پخت های آدانا کباب، کباب تابه ای و کباب حسینی بزنید.

مراحل:

  • گام 1در یک هاون، سیر و نمک را با هم بکوبید. به جای هاون می توانید از تخته آشپزخانه نیز استفاده کنید. سپس با قسمت صاف چاقو سیر و نمک را له کنید.
  • گام 2در یک کاسه بزرگ گوشت، پیاز، جعفری، زیره سبز، فلفل قرمز و فلفل سیاه را حسابی با سیر کوبیده شده مخلوط کنید.
  • گام 3مایه کباب را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام از قسمت ها را به شکل کوفته دربیاورید.
  • گام 4کوفته ها را روی تخته کمی فشار دهید تا شکل بیضی به خود بگیرند.
  • گام 5کوفته ها را به سیخ بزنید و آن ها را با کمی روغن چرب کنید.
  • گام 6سیخ ها را روی گریل بگذارید یا تابه گریل را چند دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید تا گرم شود سپس سیخ ها را روی آن بگذارید.
  • گام 7دقت کنید که هر طرف کوفته ها باید ۳ تا ۴ دقیقه پخته شوند.
  • گام 8سیخ ها را زود به زود نچرخانید.
  • گام 9کوفته های پخته شده شما آماده سرو هستند.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی: 500 گرم
  • حبه سیر: 2 عدد
  • پیاز رنده شده :3 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
  • جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نعنا: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir